BAŞBAKAN AHMET DAVUTOĞLU RİZE'YE GELİYOR

Kongreler Sonrası ilçe başkanlarıyla  İlk Toplantı
Kasım Ayında Yapılan AK Parti 5. Olağan İlçe Kongreleri Sonrası AK Parti İl Başkanı Hikmet Ayar İlçe Başkanlarıyla İlk Toplantısını Gerçekleştirdi.

 


Her ay düzenli olarak yapılan AK Parti İlçe başkanları aralık ayı toplantısı yapıldı. İl başkanı Hikmet Ayar başkanlığında ak Parti İl başkanlığı toplantı salonun da yapılan toplantıya; ilçe başkanları, il yürütme kurulu üyeleri, kadın kolları başkanı Nuran Alim ve gençlik kolları başkanı Abdullah Oğuz Hut da katıldı.

 

 


Kongreler sonrası ilk toplantı olmasından dolayı yeni simlerinde yer aldığı toplantıda Ayar ilçe kongrelerini sorunsuz bir şekilde ve şölen havasında gerçekleştirdiklerini vurgulayarak, “Kongreler sonucunda ilçelerimizde yeni kadrolar oluştururken değişen ilçe başkanlarımız da oldu. Kurduğumuz yeni kadrolarla birlikte daha da güçlenerek yolumuza devam ediyoruz. İşimiz çok. Yeni Türkiye yolunda sağlam adımlarla ilerlemek için teşkilat çalışmalarımıza her zaman olduğu gibi çok önem vermeliyiz. Yeni kadrolarla birlikte daha çok çalışıp daha çok üretmeliyiz. İlçelerimizin sorunlarını yakından takip ederek vatandaşlarımızla sürekli diyalog halinde olmalıyız.”  Dedi
Ayar yaklaşan il kongresine değinerek, “  ilçe kongrelerimizin ardından 20 Aralıkta başbakanımız Ahmet Davutoğlu’nun katılımıyla birlikte 5. olağan il kongremizi gerçekleştireceğiz. İlçe kongrelerimizde olduğu gibi il kongremizi de şölen havasında gerçekleştirip daha da güçlenerek yola devam  diyeceğiz.” İfadelerini kullandı.


Önceki Haber 
Sonraki Haber

Yorumlar

Yorum Yapın