Bu Kadro Acı Çektirir!

 


Bu Kadro Acı Çektirir!

Çaykur Rizespor evinde Gençlerbirliği karşısında bana göre çok önemli bir 2 puan kaybetti.

Geçen hafta deplasmanda Konyaspor ile oynadığı maçta da galibiyeti kaçıran Tomas’ın ekibi dünde Gençler karşısında aslında ilk yarı evinde erkenden işi bitirip, ikinci devre ense keyfi yapabilirdi ama maalesef hoca kenarda son iki maçta da çok formsuz.

Kovid ve üst düzey salatalıklılarla boğuşan Gençlerbirliği takımı Rize’de yarım yamalak takımla hem saha içinde hemde özellikle devre arası soyunma odasına giderken koridorlarla sinir harbini ve tekmelere seçerek Rizespor’u sinir harbine soktu ve bence de başardı.

Rizespor ilk yarı girdiği net gol pozisyonlarından sadece birinde Skoda ile yararlandı ve diğer pozisyonlar için “ben gol atmak istemiyorum” dedi. Başkent temsilcisi Gençlerbirliği takımını böyle bir daha bulamazsın. Bu tip maçlarda biran önce tabelayı artırman gerekiyor, aksi takdirde cezayı maç sonu sana keserler ve kaybettiğin 2 puan sonrası “ben ne yaptım” dersin!..

Senin ayarında oynadığın maçlarda 6 puan kazanırsın, şampiyonluk mücadelesi veren dört büyüklere karşı alacağın galibiyet ise 3 puandır. Gençlerbirliği takımı senin sıkletinde bir takım bunu bir şekil geçmen gerekiyor. Geçen sezon bu takımında 6 puan aldın ve seni bu kurtardı, bu sezon maalesef transfer döneminde Yılmaz Bal ve ekibi Başkent temsilcisini “arka bahçe” olarak kullandı. Sezon sonu Gençlerin kapıya koyduğu üç isim Nadir, Yasin ve Fabricco Rizespor geldi. Bu transferler yapılırken zaten baştan kaybettik ve bir sezon daha güme gitti Oysa ki özellikle orta sahada eli ayağı düzgün kaliteli birkaç isim bu kadroya alınsaydı bu tip çerez maçlar Rizespor için farklı kazanabileceği maçlar kıvamında geçerdi.

Dünya yıldızı Remy diye bir oyuncu almışsın desen ki üzerinden kamyon geçmiş bir türlü sahalara dönmüyor, son olarak kendine 10 gün İstanbul istirahati yazdırmış. Fransız oyuncu zaten kendisi diyor; Benim sakatlığımdan dolayı İtalyan kulübü ile anlaşamadım ve Rizespor bana bol sıfırlı kontrat teklif etti ve kabul ettim. Nerede transferde çok bilmiş sportif direktör? Bu adam nasıl bir sağlık kontrolünden geçti, bu paralar verenler bu adamdan bu tip çöp transferleri yaparken neden hesap sormuyor? ..

Maçta yazık oldu Meriah ve Skoda’nın çabasına. Stoper Meriah bu maçı çok istedi, oyunun son bölümünde ileriye geçti gol aradı, attırmak istedi. Skoda’da ilk geldiğinde Gençlerbirliği takımına ilk maçta 2 gol attı bu maçta da 2’lemek istedi ama olmadı. Başkent temsilcisi devre arası tekmeleri savuran Sıo ve diğer 2 arkadaşını soyunma odasına bırakarak çıktı. 3 Değişiklik yapan Mustafa Kaplan ‘a karşı Tomas hoca çok geç uyandı, hatta dökülen ve artık gidemiyorum diyen İsmail Köybaşı kendi isteği ile kendini dışarı aldırdı. Bunu oyuncu yapmayacak bunu kenardan teknik direktör görecek ve erkenden hamlesini taze kuvvet olarak yapacak ama maalesef kulübe uyudu. Yenilen golde de kaleci Gökhan “ikram” etti!..

Şu bir gerçek ki dün Gençlerbirliği takımı da kazanabilirdi özellikle son bölümde yakaladıkları net bir gol pozisyonu var ki bizim adımıza çıkarken kaptırılan top tam bir “evlere şenlik” eyvah eyvah. Bu takım sevgili Başkan ve yöneticiler devre arası transferi istiyor. Sakın ola kimsenin gözünün yaşına bakmayın geçen hafta yazdığım gibi topladığın puanlara güvenmeyin. İşte son bölümde kurtarıcı diye oyuna giren bir başka çöp transfer Mihalak’ı gördünüz. Gerekirse sözleşmeleri dondurun ve en az 3 kaliteli ismi transferde “bal” damlatmadan Tomas hocanın belirlediği ve ilk sırada yer alan isimleri alın. Aksi takdirde 3 günde bir maç oynanacak ve elde ki mevcut yetersiz kadro sizi fena halde yanıltır ve sezon sonuna kadar bu camia geçen sezon olduğu gibi acı çeker!..


Önceki Haber 
Sonraki Haber

Yorumlar

  1. 0 0
    {usertitle}

    TURGUT

     3 Ocak 2021 21:02
         

    YILMAZ  BALA  SAYDIRIYORSUNUZ DA  BU  ADAM  MEMUR  LAFINIZI  BAŞKANDAN  SAKINMAYIN 

  2. 0 0
    {usertitle}

    saldıray

     4 Ocak 2021 12:07
         

    BU  TAKIMA 3 TANE TRANSFER ŞART 1.BAŞKAN 2.SPORTİF DİREKTÖR 3.TEKNİK DİREKTÖR MUTLAKA ALINMALI

Yorum Yapın