KARNESİNİ VE TAKDİR BELGESİ’Nİ ALAMADI .. Rize'de acı ölüm

KARNESİNİ VE TAKDİR BELGESİ’Nİ ALAMADI
- RİZE’NİN GÜNEYSU İLÇESİNDE LİSE SON SINIF ÖĞRENCİSİ BİR GENÇ DEDESİNİN SİLAHINI BELİNE KOYMAYA ÇALIŞIRKEN SİLAHIN ATEŞ ALMASI SONUCU HAYATINI KAYBETTİ
- HAYATINI KAYBEDEN MEHMET KARA BUGÜN OKULUNDA TAKDİR BELGESİ İLE KARNESİNİ ALACAKTI

 

Rize’nin Güneysu ilçesinde bir genç dedesinin silahını beline koymaya çalışırken silahın ateş alması sonucu hayatını kaybetti. Mehmet Kara, bugün okulunda takdir belgesi ile karnesini alacaktı.
Rize’nin Güneysu ilçesi Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) İlçe Başkanı Kazım Kara’nın 17 yaşındaki oğlu Mehmet Mesut Kara evlerinde kimsenin olmadığı bir sırada dün dedesinden kalan antika silahı ile oynarken silahı beline koymak istedi. Bu sırada silahın ateş alması sonucu kurşun kasığına isabet eden ve ağır yaralanan Kara, aşırı kan kaybı nedeniyle hemen Rize Recep Tayyip Erdoğan Araştırma Hastanesi’ne kaldırıldı. Kara, burada yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.
Rize Ticaret Lisesi son sınıf öğrencisi olan Kara’nın okulunda ise bugün hüzün ve gözyaşı vardı. Kara’nın vefatı nedeniyle okuldaki karne töreni ve eğlencesi iptal edilirken, sınıf arkadaşları karnelerini gözyaşları içerisinde aldı. Başarılı bir öğrenci olan takdir belgesi almaya hak kazanan Kara’nın sınıf öğretmeni Aynur Emen öğrencinin hayat dolu yüzünden gülücük olmayan bir öğrenci olduğunu anlatırken gözyaşlarına boğuldu. Kara, bugün Cuma Namazı sonrasında Güneysu ilçesindeki aile mezarlığında toprağa verilecek.

 

 

 


Önceki Haber 
Sonraki Haber

Yorumlar

Yorum Yapın