Rize Belediyesinin Yeni Başkan Yardımcıları Belli Oldu

Rize Belediyesinde kısa bir süre önce Belediye Başkan Yardımcılarında görev değişikliğine gidilmesi ile beraber yeni Başkan Yardımcılarının isimleri belli oldu.

 

Rize Belediyesinde daha önce siyasi kadro olarak görev yapan İdari İşlerden Sorumlu Belediye Başkan Yardımcısı İsmail Hakkı Soba'dan boşalan koltuğa Ak Parti Rize Belediye Meclis Üyelerinden İsmet Sivrikaya, diğer bir siyasi kadro olan Teknik İşlerden sorumlu Başkan Yardımcısı Mustafa Altay'dan boşalan koltuğa ise Ak Parti Belediye Meclis Üyesi Coşkun Yeğen getirildi.

Rize Belediyesi'nin norm kadrosunda bulunan diğer bir Teknik İşlerden Sorumlu Kadrolu Belediye Başkan Yardımcılığına ise Rize Belediyesinin memur kadrosunda bulunan İmar ve Şehircilik Müdürlüğünde görevli memur Mustafa Arıcı getirildi.

Böylece Rize Belediyesi'nin Belediye Başkan Yardımcı sayısı 2'si siyasi 3'ü kadrolu Belediye Başkan Yardımcısı olmak üzere toplam 5 oldu.


Önceki Haber 
Sonraki Haber

Yorumlar

  1. 0 0
    {usertitle}

    Mühendis

     16 Ekim 2015 20:21
         

    allah yar ve yardımcınız olsun. Mustafa arıcı, coşkun yeğen, İsmet sivrikaya... Başkan kutlarım seni. Hepsi birbirinden dürüst ve çalışkan. 

Yorum Yapın