Stadın Adı ÇAYKUR DİDİ’ dir

Stadın Adı ÇAYKUR DİDİ’dir

 

 

Ç.Rizespor kulübünden Ağustos ayında yapılan resmi açıklama ile Rize Yeni Şehir stadının adı ÇAYKUR DİDİ Stadyumu olarak değiştirilmişti.

TFF resmi sitesinde stadın ismi Rize Yeni Şehir stadyumu olarak geçmesi hakkında kulüp Başkanı Metin Kalkavan önemli bir açıklama yaparak ;” Hiçbir engel yok, Prosedür arkadan işliyor, sizler rahatlıkla ÇAYKUR DİDİ Stadyumu olarak stadın ismini yazabilirsiniz” dedi.

Başkan Kalkavan Şöyle devam etti:

“Stadın adı artık ÇAYKUR DİDİ’dir. Biz bildirimimizi yaptık, TFF bile yanlış kullanıyor. Kim yeni şehir diye kullanıyorsa yanlış kullanıyor. Sadece resmiyet kazanması gerekiyor. Bazı prosedürler, kiralanması ve isim hakkı konusu arkadan geliyor. Hiçbir sıkıntı yok, anonslarda bile kullanabilirsiniz. İsim hakkı konusunda ÇAYKUR’a teşekkür ediyoruz. Genel Müdürümüze teşekkür ediyoruz. ÇAYKUR Rize’nin en büyük markasıdır ve yakıştı”

ajans53/ spor merkezi


Önceki Haber 
Sonraki Haber

Yorumlar

  1. 2 0
    {usertitle}

    KAÇKAR KAPLANI

     13 Aralık 2015 14:38
         

    O stadyumun adı didi olduğu ve bu ne anlama geldiği belirsiz gurabe isim kullanıldığı sürece o stadyuma maç izlemeye gitmeyeceğim. Gitmek isteyenleri de sırf bu kelime için engellemeye çalışacağım.

     Akıllı olun. Rizemize yaraşır bir isim bulun. Bir markanın alt ürününü mü lâik gördünüz koca Rize'ye. Yazıklar olsun size.

     Stadyumun adı ya Rize yenişehir stadı olarak kalsın, yada sadece Rize Çaykur Stadyumu olsun.

Yorum Yapın