KARLA MÜCADELE 7/24 DEVAM EDİYOR

KARLA MÜCADELE 7/24 DEVAM EDİYOR

 

Yoğun kar yağışının yaşandığı Rize'de yağışın başladığı ilk günden itibaren İl Özel İdare karla mücadele ekipleri köy yollarının ulaşıma açık kalması için çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.
Vali Ersin Yazıcı, kentte etkili olan kar yağışına karşı ekiplerin yürüttüğü çalışmaları yerinde denetledi, ilgililerden bilgi aldı, karla mücadele eden ekiplere Rizeliler adına teşekkür etti.
Bugünkü mesaisine ilk olarak Selimiye, Yeniselimiye ve Beştepe grup köy yollarında karla mücadele çalışmalarını yerinde inceleyerek başlayan Vali Ersin Yazıcı, merkez ve ilçelerde yoğun şekilde karla mücadele ettiklerini söyledi.
EKİPLERİMİZ GECE GÜNDÜZ DEMEDEN ÇALIŞIYORLAR
Kar mücadele çalışmalarında tüm imkânların kullanıldığını belirten Vali Yazıcı, şunları söyledi:
Biz de ekiplerimize moral olsun diye tatlı alıp ikramda bulunduk. Bütün kurumlar büyük bir özveriyle çalışmaları sürdürüyor. Çalışan arkadaşlarımızı yerinde ziyaret ederek ve eksiklikleri, aksaklıkları yerinde tespit ederek çözüm yolları arıyoruz. Yoğun kar yağışının yaşandığı ilimizde, yağışın başladığı andan itibaren İl Özel İdare karla mücadele ekipleri, köy yollarının ulaşıma açık kalması için üstün gayret gösteriyor.  En ücrada ki vatandaşımıza hizmet götürme görev ve sorumluluğumuz olduğu için biz bu hizmeti kesintisiz 24 saat yapmak zorundayız. Karla mücadeleyi afet kapsamında değerlendirip buna göre hareket ediyoruz. Karla mücadele etmek zorlu bir iş. Bizim tüm ekiplerimiz seferber olmuş durumda. İmkânlarımızı zorlayarak çalışıyoruz. Halkımızın sıkıntılarını da anlıyoruz. Ekipler gecesini gündüzüne katarak çalışıyor. Biz tüm araç gereçlerimizle mücadelemizi sürdürmekteyiz. Ekiplerimiz gece gündüz demeden çalışıyorlar " dedi.
EKİPLER HER ZORLUĞU AŞIYOR
Kentin son yılların en yoğun kışlarından birini yaşadığını söyleyen Vali Ersin Yazıcı, "Vatandaşların mağdur olmaması ve köylerde sağlık sorunları olan insanların sıkıntıya düşmemesi için 3 Lastikli Yükleyici, 26 Greyder, 19 Kanal Kazıcı, 1 Kar Küreme Makinesi ve 122 personelle aralıksız çalışan ekipler her zorluğu aşıyor. Her zaman olduğu gibi İl Özel İdaresi Karla Mücadele ekiplerimiz köy yollarının ulaşıma açılması için büyük özveri gösteriyor. Devletimizin tüm imkânlarını seferber ederek ulaşımın rahat ve kolay yapılabilmesi için çalışmalar ekip ruhu ile sürdürülüyor. Hakikaten büyük bir özveri ve fedakârca gecelerini gündüzlerine katarak ailelerinden koparak bu mücadeleyi veriyorlar. Köy yollarının açılmasında mesai mefhumu gözetmeden çalışan personellerimize teşekkür ediyorum" dedi.
Yollarda incelemelerde bulunan Vali Ersin Yazıcı'ya, İl Özel İdare Genel Sekreter Vekili Salih Kurtuluş eşlik etti.

Önceki Haber 
Sonraki Haber

Yorumlar

Yorum Yapın