"Bunun Adı Futbol Olamaz !.."

 

Çayelispor Kulüp Başkanı Mehmet Kemal Arıcı Zağnosspor ile yaptıkları Bal ligi maçında maç boyunca küfür yediklerini maç sonunda ise iki sporcusunun hastanelik olduğunu söyledi.

 -53 Gazeteciler Derneğini Ziyaret eden Çayelispor Kulüp Başkanı Mehmet Kemal Arıcı, ASKF Başkanı Ali Çelik ve Takım kaptanı Ekrem Dil Zağnos maçında maç başından beri kulüp başkanının küfürler yağdırdığını maç sonunda ise saha içinde futbolculara saldırı olduğunu belirttiler. Başkan Arıcı “ Maç başında Zağnos başkanı küfürlere başladı, maç sonunda ise küfürler arttığı gibi sporcularımıza saldırı oldu ve kalecimizin kafatasında çatlak olması nedeniyle hastanede yatmakta, ayrıca bir sporcumuzun kaburgalarında çatlaklar var” dedi.

             Misafirperverlik bu değil

Futbolda 3 farklı skor olduğunu belirten Arıcı “ Sahamızda bizi yenen bile olsa dostluk içinde uğurlarız, Zağnos maçında maçın bitimi ile birlikte 7-8 Zağnos sporcusu ile bazı taraftarlar futbolcularımıza saldırdı. 8 oyuncumuz darp edildi. Böyle dostluk olmaz, biz futbolumuzu oynarız, galip geliriz veya gelemeyiz, Trabzon ile kimse dostluğumuzu bozamaz” dedi.

      Çelik “ Kardeş şehiriz”

Rize ASKF Başkanı Ali Çelik ise yapılan saldırıların dostluğa ve kardeşliğe yakışmadığını söyleyerek” Çayelispor”dan 7-8 oyuncu hastanelik oldu. Böyle acımasızlık olamaz. Futbolcular sahada görevlerini yapıyorlar. Gerekli yerlere ve ilgili kişilerle görüşmelerimizi yaptık. Şampiyonluğun yolu tehdit, kavga ve kaba güç ile olmamalı” dedi.

     Kaptan “ Maç boyunca küfür yedim”

 

 

Çayelispor takım kaptanı Ekrem Dil, ise maçın başlaması ile birlikte Selim Akbulut, Cumalı Bulut ve kalecileri sürekli tehditler savurdu, küfürler yaptılar. Biz futbolumuzu oynamaya çalıştık. Hakem ikinci yarıda korkmaya başladı ve kart bile çıkartamadı. Uzatmalarda golü bulduğumuzda ise bir anda sessizlik sonrası maçın bitimi ile kalecileri bana saldırdı. Beni yumruklamaya başladı. Biz tünele girdik ve kalecimiz Murat ile Yunus arkadaşımız dışarıda kaldı. Murat, tekme tokatlarla dövüldü, hastaneye kaldırıldı. Yunus ise yarım saat kadar yanımızda kaldı ambulans alamadı. Polis olaylardan sonra geldi. Ondan sonra Yunus hastaneye kaldırıldı. 7 arkadaşımız ise Çayeli hastanesinden rapor aldı tehdit ile kavga ile şampiyonluk olamaz. Biz futbolumuzu oynadık, ancak başkanın kışkırtmaları ile üzerimize saldırdılar. Böyle futbol olamaz” dedi.


Önceki Haber 
Sonraki Haber

Yorumlar

  1. 0 0
    {usertitle}

    rizeli

     22 Şubat 2016 23:27
         

    halendaha trabzon dost lafları yapıyorsunuz bırakın bu yalakalığı rizenin rizeden başka dostu yoktur.

Yorum Yapın