“YA ISLIK YA ALKIŞ”

 

 

Mersin’e Çeyrek Asırdır Gol Atamıyoruz!

“YA ISLIK YA ALKIŞ”

Süper ligde yarın akşam oynanacak olan Ç.Rizespor – Mersin İdman Yurdu karşılaşması sonrası yeşil-mavili takım ya “alkışlanacak” yada “ ıslıklanacak!”

Dip Yaptılar! Bunun daha ötesi yok!..

Ligin ikinci devresinde “dip” yapan Hikmet Karaman’ın takımı yarın akşam ÇAYKUR DİDİ Stadyumunda Güney temsilcisi Mersin İdman Yurdu ekibini sahasında ağırlayacak.

Lig sonuncusu rakibi karşısında mutlak galibiyet parolası ile maça çıkacak olan yeşil-mavili takım süper ligde rakibini en son 1980 yılında Rize’de oynanan maçta 1-0 mağlup etmişti. O maçın golünü ise Hüseyin Hemşinlioğlu atmıştı.

Mersin İdman Yurdu’na süper ligde 25 senedir gol atamayan ve içerde dışarda oynanan maçlarda puan alamayan Ç.Rizespor’da yarın akşam ki maçta mutlak galibiyet gerekiyor.

İlker Meral ve O Sertlikler Unutulmadı!

Bu sezon Mersin’de oynanan ve ev sahibi takımın 3 -0 kazandığı maça karşılaşmamın hakemi İlker Meral damga vurmuştu. Mersin takımına verdiği ucuz penaltı ve ev sahibi takımın yaptığı sertliklere göz yuman hakem Meral, maç sonu yeşil-mavili camiadan büyük tepki toplamıştı.

9 gol yediler!

Öte yandan iki takımın son iki sezon yaptığı üç mücadeleden Mersin takımı 9 puan topladı. Geçen sezon Rıza Çalımbay ile Rize’de 0 -4 galip gelen Mersin takımı Adana’da oynadığı maçı ise 2 -0 kazanmıştı. Bu sezon Bülent Korkmaz ile çıktığı maçı ise 3-0 kazanmayı bilmişti.

Cezalı Yok Sakat Çok!

Mersin İdman Yurdu maçı öncesi Ç.Rizespor’da cezalı oyuncu bulunmuyor. Yeşil-mavili takımda sakatlıklarından dolayı sezonu kapatan Kweuke, Eren ve Robin Yalçın bu maçta forma giyemeyecek.

Taraftar Desteği Şart! Seviyorsan Gel !

Bir sezona bedel bu kritik maçta yeşil-mavili takımın taraftarları üstüne düşen görevi yerine getirmesi gerekiyor. 12. Adamın desteği Ç.Rizesporlu futbolcuları itici bir güç verecek.

 

 

Cüneyt Çakır'ı Gönderdiler!

Yarın akşam oynanacak olan Ç.Rizespor - Mersin İdman Yurdu maçının hakemi Cüneyt Çakır oldu. FİFA Hakemi Cüneyt Çakır, iki gün önce İngiltere'de şampiyonlar ligi karşılaşmasında düdük çalmıştı.

ajans53/ spor merkezi


Önceki Haber 
Sonraki Haber

Yorumlar

Yorum Yapın