Hikmet Karaman:" Kimseye pabuç bırakmam !.."

Çaykur Rizespor Teknik Direktörü Karaman:
- "Ben bu takımın başındayım. Bu takım ligi selametle bitirecek. Ondan sonra herkes istediğini konuşsun, şuanda konuşma zamanı değil"
- "Bu oyuncu grubu bütün yaşadığımız şansızlıklara rağmen ayakta kalmıştır. Bu takım aslanlar gibi cumartesi günü sahaya çıkıp görevini yapacaktır"

 

 Çaykur Rizespor Teknik Direktörü Hikmet Karaman, "Ben bu takımın başındayım. Bu takım ligi selametle bitirecek. Ondan sonra herkes istediğini konuşsun, şuanda konuşma zamanı değil." dedi.

Karaman, Mehmet Cengiz Tesisleri'ndeki antrenman öncesi gazetecilere yaptığı açıklamada, Trabzonspor karşısında 6-0'lık farklı yenilgi aldıklarını anımsattı.

Skordan dolayı herkesten daha çok kendilerinin üzüldüğünü belirten Karaman, "Futbolda bir çok neticeler oluyor. Bizde buna benzer bir netice aldık. Önümüzde iki maç var. Son iki maça girerken diğer aşağıdaki takımlardan 4 puan önde olan biziz. Yapılan eleştiri ve üzüntüleri bizim de paylaştığımız bir gerçek. Bir gerçek var ki ben ne olduğumu biliyorum. Kimseye de pabuç bırakmam. 4 puan önde olan takım biziz. Bütün ikinci yarıda alınan sonuçlara rağmen biz halen daha 4 puan öndeysek biz büyük bir takımız." diye konuştu.

 

 

Karaman, eleştirilerin ve doğruların her zaman yanında olduklarını vurgulayarak, şöyle devam etti:

"Neyin nerede, ne olduğunu çok iyi biliyoruz. Yaralının beynine kurşun atma yerine, yaralıyı tedavi edeceksin. Takım tutma ve takımı sahiplenme budur. Yaralının üzerine gidersen o zaman senin içinde başka kurtlar var. Kim olursa olsun herkese söylüyorum. Biz 4 puan öndeyiz. Çaykur Rizespor bu sezon kupada yarı final oynamış. Bugüne kadar ikinci yarıda aldığımız sonuçlar istediğimiz gibi değil. Halen daha 4 puan önde gidiyorsak demek ki biz bayağı bir güçlü takımız. Bazı şeyleri de iyi yapabilseydik bugün çok daha farklı yerlerde olabilirdik. Biz neyin ne olduğunu kendi içerimizde biliyoruz. Tabi ki eleştiri olacak, insanlar kızacak. Bunun bir de tedavi yönü olacak. Ben tedavinin ne olduğunu biliyorum. Oyuncularla toplantı yapıyorum. Şampiyonlar liginde 7-0 ve 8-0 yenilen takımlar var. Önemli olan ayakta kalabilmek. Biz ne yapacağımızı biliyoruz."

- "24 saat burada görevin başında olan biziz"

Trabzonspor maçında 35 biletli Çaykur Rizespor seyircisinin olduğuna dikkati çeken Karaman, "Ben bu takımın başındayım. Bu takım ligi selametle bitirecek. Ondan sonra herkes istediğini konuşsun, şuanda konuşma zamanı değil. Biz de üzgünüz. Futbolcudan ve bizden daha çok üzülen yoktur." değerlendirmesinde bulundu.

Karaman, 24 saat görev başında olduklarını dile getirerek, şunları kaydetti:

 

"A'dan Z'ye her şeyi çalışıyoruz. İlk yarı 24 puan alan takımın teknik heyeti buydu. İkinci yarı her şeyi çok mu yanlış yapmaya başladık? O zaman iyiydik de şimdi mi kötü olduk? Öyle bir şey yok. Takımını tutan ve şehrini seven taraftar maçın skoru ile ilgili küskün ve kızgın olma konusunda haklıdır. Bu son derece doğaldır. Buna bir şey diyemeyiz. Bende kızıyorum ama olan oldu. Ben kendim belkide skorun farklı olmasına sebep verdim. Varsa bunun hesabını verecek veya cevabı verilecek kişi benim."

- "Cumartesi günü son sözü biz söyleyeceğiz"

Ligin bitimine iki hafta kaldığını belirten Karaman, "Hafta sonu sahamızda Gaziantepspor ile oynayacağız. Maçta oyuncularımız kendi kimliğini ve karakterini ortaya koyacaktır. Öyle bir tellallık yapılıyor ki 'biz iki maçı kaybettik, diğerleri iki maçını kazandı ve biz küme düştük.' Bu nasıl Çaykur Rizesporluluk? Bu nasıl kendine ve şehrine güven? O zaman burada hiç kimsenin olmasına gerek yok." dedi.

Karaman, "Ben buradayım. Bu takımı nereden aldığımı, nereye geldiğimizi, lige nasıl başladığımızı biliyorum." ifadesini kullanarak, sözlerini şöyle tamamladı:

"Bu oyuncu grubu bütün yaşadığımız şansızlıklara rağmen ayakta kalmıştır. Bu takım aslanlar gibi cumartesi günü sahaya çıkıp görevini yapacaktır. Cumartesi günü son sözü biz söyleyeceğiz. Bu takım gerektiğinde çıkar kendi ipini kendi keser, bunu herkes bilsin. Rahat değiliz. Lige renk vermeye ve iddialı olmak için buraya geldik."

- Gaziantepspor maçı hazırlıkları 

Yeşil-mavili futbolcular, Karaman yönetiminde Gaziantepspor maçı hazırlıklarını sürdürdü. 

Antrenmana, sakatlığı devam eden Robin Yalçın katılmazken, Kweuke ve Eren Albayrak ise takımdan ayrı çalıştı. 

Yeşil-mavili futbolcular, ısınma hareketlerinin ardından kondisyon ağırlıklı çalışma gerçekleştirdi. Oyuncular antrenmanın son bölümünde yarı sahada çift kale maç yaptı. 

Antrenman, ilk 15 dakikanın ardından basına kapalı devam etti.


Önceki Haber 
Sonraki Haber

Yorumlar

  1. 0 0
    {usertitle}

    Osman53

     10 Mayıs 2016 19:47
         

    Al o papucuuuuuu

  2. 0 0
    {usertitle}

    1000kartal

     10 Mayıs 2016 23:39
         

    papacu yarim cik disariya oynayalim .

  3. 0 0
    {usertitle}

    MUHTAR

     11 Mayıs 2016 08:42
         

    altı sifir yeniliyorsun bir de konuşuyorsun. insan utanur biraz be. ama sen paranı alır çeker gidersin tabi. ama o para sana helal mi olur bunu bir duşun  ama var mı sen de o yetenek acaba. insan biraz özeleştiri yapar oyle konuşur. sanki sahaya çıkarttığı takım canla başla mücadele etti da alti beş yenildi. el insaf ya. utan diyeceğum ama o da erdemli insanlarda olur.

  4. 0 0
    {usertitle}

    Murat Ekşi

     11 Mayıs 2016 09:37
         

    Noldu hikmet efendi, futbolcuların şimdi aslan mı oldu? daha düne kadar yerden yere vuruyodun, bıçak dayandı kemiğe tabii



    Hikmet Karaman, biz seni istemiyoruz,ne kadar dil dökersen dök sen bu şehirden gitmelisin, 4 yıldır kombinemi alıp maçlara gelen taraftar olarak konuşuyorum; bu Rizespor ne başkanındır ne yöneticinin ne de senin, kafana göre burda yeterince takıldın, bi çarşı senin neler yaptığını konuşuyor tesislerde hergün, sen yönetimi bile birbirine düşürebilmiş bi adamsın, lafa gelince o biçim konuşursun, evet herkesi ikna edebilme yeteneğin de var belli ki ama yeter, BİZ SENİ ARTIK İS-TE-Mi-YO-RUZ

  5. 0 0
    {usertitle}

    HAMSİİ

     11 Mayıs 2016 10:09
         

    Bu halk  ne çekti bu takımdan her sene aynı sonra maça kimse gelmiyor gelmez tabii.Trabzon da hazimete uğruyorsun yinede çıkıp konuşuyorsun.Faturayı kımse üstüne almıyor.Anlamadım gitti.Aldığınız paraları helal olması içi bu şekilde davranmayın yoksa haramla beslenmiş olursunuz

  6. 0 0
    {usertitle}

    adnan hocaoğlu

     11 Mayıs 2016 15:50
         

    sayın hocam her maç öncesinde ve sonrasında avrupa liglerinden özellikle almanya bundesligadan örnekler vererek taktiksel açıklamalarına dayanak oluşturuyordu gerekçe gösteriyordu, 6-0'lık maç sonrası içimden yine kesin "almanyada bayern munih ispanyada real yada barcelona rakiplerine 7-8 gol attığı maçlar oluyor bunlar futbolda var" diyecek dedim gerçekten öyle bi açıklama yapmış :) şampiyonlar liginde 8 yiyen takımlar var demiş :)))

Yorum Yapın