Rize’de Teleferik ve Meydan Projesi İhaleye Çıkıyor

Rize Belediye Başkanı Prof. Dr. Reşat Kasap’ın projeleri arasında yer alan Cumhuriyet Meydanı ve Teleferik projesi, son çalışmaların tamamlanmasıyla birlikte kısa süre içerisinde ihaleye aşamasına gelecek.

 

 

Çalışmaların ilerleyişini yakından takip eden Başkan Kasap, Cumhuriyet Meydanı projesi için Bursa’ya gitti. Bursa’da önce aslen Rizeli olan Vali Münir Karaloğlu’na nezaket ziyaretinde bulunan Başkan Kasap ardından Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe’yle bir araya geldi.

Başkan Kasap, Bursa Büyükşehir Belediyesi’nin katkılarıyla yapılacak olan Cumhuriyet Meydanı Projesinin son durumu için Başkan Altepe’yle görüştü. Yapılan çalışmaların son aşamaya geldiğini belirten Başkan Kasap, proje çalışmalarının tamamlanmasıyla birlikte kısa süre içerisinde ihale sürecinin başlayacağını belirtti.

Bursa temaslarının ardından Rize’ye dönen Başkan Kasap, Teleferik Projesi’nin de son durumunu yapmış olduğu toplantıda değerlendirdi. Teleferikte proje çalışmalarının tamamlanmak üzere olduğunu belirten Başkan Kasap, yakın bir zaman içerisinde bu projede de ihale aşamasına geçileceğini açıkladı.

Başkan Kasap, Cumhuriyet Meydanı Projesi ve Teleferik Projesiyle ilgili olarak, “Bursa Büyükşehir Belediyemizin katkılarıyla hayata geçirecek olduğumuz Cumhuriyet Meydanı projemiz ihale aşamasına geliyor. Şu anda sağlık ocağı olarak bilinen binanın içerisinin taşınmasını ve yıkımını bekliyoruz. Ardından projenin ihalesi gerçekleştirilecektir. Teleferik çalışmamızda ise projelendirme kısmı tamamlanma aşamasındadır. Kısa süre içerisinde ihale sürecine geçilecektir” dedi

 


Önceki Haber 
Sonraki Haber

Yorumlar

  1. 1 0
    {usertitle}

    rizeli

     19 Mayıs 2016 12:51
         

    Ses Sinemasının yerininde Cumhuriyet Meydanına katılması gerekir. Aksi takdirde çirkin ve eksik bir yatırım olur. 

  2. 0 0
    {usertitle}

    RİZELİ2

     29 Temmuz 2016 11:45
         

    Bencede ses sinemasının yeride cumhuriyet meydanına katılması gerek. Cünkü ciddi bir yatırım söz konusu konuşulanlara gör ki ortalama ihale teklifi 12 milyon civarı boşuna o kücükük alana o parayı yatırmayın :d

Yorum Yapın