Teknoloji Terim’e Serbest Karaman’a Yasak!

 

 

Teknoloji Terim’e Serbest Karaman’a Yasak!

TFF KENDİNE MÜSLÜMAN!..

İki gün önce oynanan İngiltere – Türkiye Milli maçında ev sahibi takımın attığı ilk gol açık bir şekilde ofsayttı.

Türkiye Futbol direktörü Fatih Terim, Türk asıllı Alman Hakem Deniz Aytekin’in yönettiği karşılaşmadaki bu bariz hatayı hakemlere maç esnasında ve teknolojiyi kullanarak göstermişti.

 

 

Ev sahibi İngiltere Milli takımının bariz ofsayttan attığı golü maçın dördüncü hakemine telefondan izlettiren Fatih Terim, maç sonu bu olayı hakemler anlayışla karşıladığını dile getirmişti.

Hikmet Hoca’ya Yasak!

Burası Türkiye…

Ç.Rizespor teknik direktörü Hikmet Karaman, ligin 29. Haftasında oynanan Ç.Rizespor – Osmanlıspor maçının 73. Dakikasında çok konuşulacak bir olay yapmıştı. Müsabakanın hakemi Hüseyin Göçek bu dakikada Osmanlıspor ceza sahası içinde elle oynamayı belirlemiş ve beyaz noktayı göstermişti. Bu kritik maçta haklı penaltı atışı kazanan yeşil – mavili futbolcular bir – iki dakika içinde maçın hakemi Hüseyin Göçek’in verdiği penaltıyı iptal etmesi ile büyük bir şok yaşamıştı.

Deneyimli teknik adam Hikmet Karaman, pozisyonun tekrarını yedek kulübesinde tabletten izleyerek maçın dördüncü hakemine haklı tepki göstermişti.

 

TFF’den Karaman’a Uyarı Gelmişti!

Türkiye Futbol Federasyonu, Osmanlıspor maçı sonrası Ç.Rizespor teknik patronu Hikmet Karaman’a “tablet” olayından sonra uyarı yaparak, teknoloji aletlerinin yedek kulübesine sokulmama kararı vermişti.

Ajans53.com diyor ki;

Fatih Terim Hikmet Karaman’dan Rol Çaldı!

Hikmet Karaman Türk futbol tarihinde bir ilk yaptı. Osmanlı maçında teknolojiyi devreye sokarak, pozisyonun net penaltı olduğunu tüm futbol severlere ve maçın hakemine gösterdi. Bu olayı izleyen Milli takım teknik direktörü Fatih Terim ise  Hikmet Hoca’dan bir nevi feyiz aldı ve o da İngiltere karşısında teknolojiye sığındı.

Hikmet hoca’nın Osmanlı maçında yaptığı da doğru, bunu gören ve uygulayan Fatih Terim’inde İngiltere maçında yaptığı da doğru. Doğru olmayan TFF!. Sen Hikmet Hoca’yı cezalandıracaksın, kendi teknik adamına serbest diyeceksin..

Yalakalar İlk Diyor!

Ulusal basında yer alan haberlerde eski hakem hocaları, Fatih Terim'in yaptığı bu olay için "ilk" diyor..

Siz hangi ülkede yaşıyorsunuz..

Bir ay önce Rize'de oyanan Osmanlıspor maçında Ç.Rizespor teknik direktörü Hikmet Karaman'ın elinde olan ve hakeme gösterdiği pozisyon tabletten değilde, kuzine borusundan mı çıktı, o görüntüler...


Önceki Haber 
Sonraki Haber

Yorumlar

Yorum Yapın