Karaman;" Trabzon'da Alkışlanmak İstiyoruz"

Hafta sonu oynayacağı Trabzonspor maçı hazırlıklarına devam eden yeşil - mavili takımda teknik direktör Hikmet Karaman, idman öncesi gazetecilere açıklamalarda bulundu.

 

 

 " üç puan için oynayacağız"

“ Trabzonspor’da son G.Saray deplasman maçında çok iyi mücadele ederek hem moral hemde üç puan buldular. Transfer döneminde bordo – mavili takım çok yeni ve iyi oyuncular aldılar. Bizde yeni bir takım kurduk, son haftalarda gelişmemizi görüyoruz. Trabzon’a üç puan için gidiyoruz, çıkışımızı devam ettirmek istiyoruz. Tabi futbol üç ihtimalli bir oyun. Takım olarak çalışmalara devam ediyoruz, hafta sonuna kadar eksiklerimizi tamamlayarak, Trabzonspor maçından iyi bir sonuç alarak Rize’ye dönmek istiyoruz. Saadane tam olarak hazır değil. Kupa maçında şans verdim kendisini görmek adına. Antalyaspor maçı öncesi kulağında yaşadığı sağlık sorunu bu oyuncuyu bir hayli zorladı. Son iki haftada alına dört puandan çok beni en çok memnun eden olay Kweuke ve Oğulcan’ın özellikle rakip 3. Bölgede bu iki isme Ahmet İlhan’da katılmasıyla gelişmesi oldu. Tabi, yeterli mi? Değil. Elimde ki bu üçlü rakip 3. Bölgede çok etkili olacak oyuncular. Ama, bununla birlikte bu üçlünün sadece forvette değil, oyunun defansif anlamında katkı vermesi gerekiyor. Yedek kalan diğer oyuncuların katılması ile takımın yavaş yavaş bir 11’i, bir 16’sı belli olmaya başladı. Bu sevindirici olan şey. Kişilikli bir takım ortaya çıkacak, bizde bunu bekliyoruz ama henüz istenilen seviyede değiliz bu doğrultuda çalışmamın olduğunu hep beraber göreceğiz. Bu doğrultuda yolumuza devam ediyoruz. Geçen sezon biz Trabzonspor’u evimizde 3 – 0 mağlup ederken, deplasmanda 6 – 0 mağlup olmuştuk. Futbolda bunlar var. Bizden sonra Trabzon takımı iki maçta toplam 13 gol yemişti. Burada amaç, iki komşu takımın dostluğu olmalı. Maç sonu hak edenin taraftarlar tarafından alkışlanması. Tekrar söylüyorum, hafta sonu oynanacak olan Karadeniz derbisinde üç puan çıkartıp, alkışlanan takım olmak istiyoruz. Tabi bunu söylerkende Trabzonspor’un çok güçlü bir ekip olduğunu biliyoruz. Mehmet Ekici özel bir oyuncu ve bize karşı şansı tutuyor. Ne diyelim, bu seferde şansı tutmasın” ifadesini kullandı.

 

 

 

Karaman’dan Caner’ Geçmiş Olsun Dileği

Çaykur Rizespor teknik direktörü Hikmet Karaman, Antalyaspor maçında sakatlanarak sezonu kapatan Beşiktaş takımının Milli oyuncusu Caner Erkin’e geçmiş olsun dileği.

Kendisinin de üç ay önce aşil tandemi sakatlığı yaşadığını belirten deneyimli teknik adam Karaman, Caner Erkin’de benim yaşadığım sakatlığın aynısını yaşadığını belirterek milli oyuncuya geçmiş olsun dedi.

AJANS53 / SPOR MERKEZİ

Makaleyi düzenleyen: Selim - 26-10-2016, 14:10


Önceki Haber 
Sonraki Haber

Yorumlar

  1. 0 0
    {usertitle}

    1000kartal

     27 Ekim 2016 12:13
         

    bizi gecen sene 6-0 yenen takimin teknik adami simdi nerelerdedir gören varmi bu kisi yi hic unutmuyorum 5 inci gol de öyle bir havalara atlayisi varki sanki takimi sampiyon olmus gibi hami efendi ye bir rize li bir sey yapmis gibi bizden intikam alircasina havasi binbesyüzdu.ismi gibi bu topraklarin dan uzak bir insancik

Yorum Yapın