RİZE’DEN HALEP İÇİN YARDIMLAR YOLA ÇIKTI

Rize Belediyesi ve Beşir Derneği’nin ortaklaşa düzenlediği, Tümsiad Rize Şubesi ve Semerkand Vakfı’nın da destekleriyle hazırlanan 2 tır dolusu yardım malzemesi Rize Belediyesi hizmet binası önünden Halep’e doğru hareket etti.

 

 

Yardım tırlarını uğurlamaya Rize Belediyesi Başkan Vekili Sultan Yılmaz, Rize İl Dernekler Müdürü Kazım Demirci, AK Parti Merkez İlçe Başkan Sadettin Türüt, Rize İl Müftü Yardımcısı Ali Çakmak, TÜMSİAD Rize Şube Başkanı Abdulbaki Fil, Beşir Derneği Rize İl Temsilcisi Saim Öksüz ve vatandaşlar katıldı.

Müftü Yardımcısı Çakmak’ın duaları eşliğinde gerçekleşen uğurlamada konuşma yapan Belediye Başkan Vekili Yılmaz, “Bu hizmetten dolayı Beşir Derneği Rize temsilcilerine teşekkürlerimizi ve şükranlarımızı sunuyoruz. 2017 yılının barış yılı olmasını ve Suriye’deki ateşkesin devamını diliyorum.” diye konuştu.

Rize İl Dernekler Müdürü Demirci, “Beşir Derneği’ni bu güzel faaliyetinden dolayı kendilerini huzurunuzda kutluyorum. Bu yardımlarının devamını Allah’ın nasip etmesini diliyorum” dedi.

Beşir Derneği Rize İl Temsilcisi Öksüz, “Bu hayır kervanına destek olan halkımızdan Allah razı olsun. Hepsine ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Allah insanlarımızı alan el değil de devamlı olarak veren el eylesin. Hayırseverlerimizin desteklerini bekliyoruz” dedi.

Konuşmaların ardından 2 yardım tırı belediye binası önünden Halep’e doğru yola çıktı.


Önceki Haber 
Sonraki Haber

Yorumlar

Yorum Yapın