ÇAYKUR'a Üstün Alman Teknolojisi

Genel Müdür İmdat Sütlüoğlu Dünyanın en modern fabrikasında sona doğru gelindiğini belirterek “ Modern fabrikaya modern makine arayışımızı sürdürüyoruz” dedi.

 

 

 

ÇAYKUR dünyanın en modern ve en kapsamlı çay paketleme fabrikasının makine parkı için görüşmelerini sürdürüyor. BİOFACH fuarı için Alman ’ya da bulunan Çaykur Genel Müdürü İmdat Sütlüoğlu paketleme makinaları konusunda dünyanın sayılı firmaları arasında yer alan FAWEMA firmasının yetkilileri ile bir araya geldi.

FAWEMA Genel Müdürü ve Firma Sahibi Peter Steindl, FAWEMA Fabrika Müdürü Karl Luedenbach ve FAWEMA firması Türkiye Distribütörü olan İLKA Ambalaj A.Ş. temsilcisi Kazım Sönmez ile Almanya’nın Nürnberg kentinde bir araya gelen Çaykur Genel Müdürü İmdat Sütlüoğlu dünyada tek olacak en kapsamlı en modern ve en teknolojik paketleme fabrikasında kullanılacak olan dolum makineleri hakkında firma sahiplerinden bilgi aldı.

Paketleme fabrikasında son teknolojinin kullanılacağını belirten Genel Müdür İmdat Sütlüoğlu, bu alanda dünyada söz sahibi olan firmalarla birebir görüşmeler yaptıklarını ve yapılacak çalışmalar hakkında karşılıklı bilgi alışverişinde bulunduklarını belirtti.


Önceki Haber 
Sonraki Haber

Yorumlar

Yorum Yapın