Rize Amatörün Sahası Yok Sponsoru Var!

 

 

Rize Amatör Spor Kulüpleri Federasyon Başkanı Ali Çelik, seçim dönemi verdiği söz olan sponsor anlaşmasında ilk adım atıldı.

Rize 1. Amatör Play – Off müsabakaları ligine Sportive mağazası ile sponsor anlaşması yapan Rize ASKF, böylece Bal ligine direk katılacak olan Rize Şampiyonuna beş bin lira, 2. Olan takıma 3 Bin lira ve 3. Olan takıma ise 2 bin lira toplamda maddi yardım yapacak.

Rize ASKF Başkanı Ali Çelik, toplantıda yaptığı konuşmada şu cümleleri kullanarak, yeni sponsor olan Sportive firmasına teşekkür etti;

“ Bildiğiniz gibi Rize 1. Amatör Play –off müsabakaları bu hafta sonu başlıyor. Bu müsabakalara 6 takım katılıyor. Rize’de ilk kez bir play – Off şampiyonu direk Bal ligine çıkacak. Amatör sporun içerisinden gelen ve Sportive Rize mağazası sahibi olan İsmail Hakkı Sandıkçı bey, Play – Off müsabakalarına sponsor oldu. Bu maçlar sonunda ilk 3’e girecek olan takımlara maddi, diğer takımlara ise malzeme desteği verecek, kendilerine teşekkür ediyorum” dedi.

 

 

Sportive Mağazası adına Rizeli iş adamı İsmail Hakkı Sandıkçı’da yaptığı açıklamada; “ Sportive Türkiye’nin 19 şehrinde 32 mağazada satış yapan çok markalı lider spor perakendesinde bulunan bir mağaza zinciridir. 100’den fazla markaya ait koşu, yüzme, futbol, kayak, basketbol ve tenis başta olmak üzere aktif spor branşlarına yönelik profesyonel spor malzeme ve aksesuarlarını sporseverlere buluşturan Sportive aynı zamanda bu markalardan bazılarının Türkiye distribütörlüğünü yapıyor. Bizde 2 yıl önce bayiliğini aldığımız ve Cumhuriyet caddesinde hizmet veren Sportiv mağazamız Rize halkına geniş bir marka ve ürün gamı sürüyoruz. Sportive, Türkiye’de sporun gelişmesi için farklı spor branşlarında 300’e yakın spor kulübü ile çalışıyor. Bu anlamda Rize’de Amatör spor kulüpleri federasyonu ile yapılan iş birliği sonucunda play – off maçları sponsorluğuna Sportive olarak üslendik. Bu güzel sponsorluğun güzel bir işbirliğine vesile olmasını diliyorum” ifadesini kullandı.

 

Bu hafta sonu başlayacak olan 1. Amatör Play – Off müsabakalarına Fındıklıspor, Ardeşengücü, Ardeşen Tunca, Çamlıhemşin, Veliköyspor ve Kendirlispor mücadele edecek.

 

 

"Bu İş Vebal Taşır!"

ASKF Başkanı Ali Çelik, İlçe futbol takımlarının sayısının her geçen gün artığının dikkatini çekerek ;” Maalesef Merkez’de futbol sahamızın olmayışı nedeniyle Rize Merkez Amatör futbol takımı sayısı geri gidiyor. Türkiye’de 81 ilin 80’inde Merkez Amatör futbol sahası var, sadece Cumhurbaşkanımızın memleketi olan Rize’de yok. Bu konuda önümüzde ki ay önemli gelişmeler olacak. Şuanda bilirkişi raporunu bekliyoruz, bilirkişi bizim lehimize raporu verirse hiçbir problem kalmayacak ve Liman sahası yanında belirlenen araziye ilk kazma vurulacak. Bu projenin parası hazır 1 yıl içinde biteceğini umut ediyorum. Rize’de 22 bin lisanslı sporcumuz var, bu amatör saha bizim olmazsa olmazımızdır. Bu iş vebal taşır. Her şey ticaret değildir. Bu gençler spor yapmalı, aksi takdirde devletimiz her yıl sağlık harcaması konusunda zarara uğruyor. Cumhurbaşkanımızın memleketinde referanduman öncesi bizim rengimiz bellidir” dedi.

 

 

 

 

 


Önceki Haber 
Sonraki Haber

Yorumlar

Yorum Yapın