RİZE’NİN ENTEGRE SU PROJESİNE BAŞLANILDI

RİZE’NİN ENTEGRE SU PROJESİNE BAŞLANILDI


Daha önce Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından yürütülen projeler kapsamında Rize Belediyesi için “Entegre su Projeleri” hazırlanmasına karar verilmişti. Söz konusu proje ile; Rize Belediyesinin içme suyu ve atık su konusundaki altyapı eksiklikleri ile atık su arıtma tesisi ihtiyaçlarının giderilmesi amaçlanmaktaydı.
Bu kapsamda Belediye Projeleri Avrupa Birliği Delegasyonu, Türk Delegasyonu, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı, Avrupa Yatırım Dairesi Başkanlığı personelleri, müşavir firma ve belediye personelleri Rize Belediye Başkanı Prof. Dr. Reşat Kasap başkanlığında Rize Entegre Su Projesi toplantısını düzenledi.
Toplantıda projenin amaçları konuşularak izlenilecek yollar belirlendi. Projeyi yerinde incelemek isteyen proje ekibi saha incelemeleri yapmak için Rize’ye geldi.
Yapılan sunumlarla Rize Belediyesi’nin 2015-2016-2017 yıllarında yaptığı içme suyu şebekesi bakım, onarım ve arıza işlerinde kullanılan bütçe, kanalizasyon şebekesi bakım, onarım ve arıza işlerinde kullanılan bütçe verilerle gösterildi.
Önceki Haber 
Sonraki Haber

Yorumlar

Yorum Yapın