Rize'nin Köy Yollarına Kalite ve Güven Geliyor!..

Rize İl Özel İdaresi tarafından köy yollarındaki can ve mal güvenliğini tehlikeye atacak bölgelerde toplam 7 bin metre uzunluğunda oto korkuluk çakılmasına başlandı.

 

Rize İl Genel Meclisinin kararları ve Rize İl Özel İdaresinin hummalı ve özverili çalışmalarıyla köy yolları adeta karayolları standardına kavuşuyor. Özellikle son dönemde ağırlıklı olarak grup yollarında başlatılan asfalt, beton, parapet duvar ve 180 derece ayna çalışmalarına bir yenisini ekleyen Rize İl Özel İdaresi, artık can ve mal güvenliğini tehlikeye atacak bölgelerde, karayollarında olduğu gibi oto korkuluk çakılmasına başladı.

İl genelinde belirlenen bölgelere toplam 7 bin metre oto korkuluk çakılması planlanan proje kapsamında Merkez ve Derepazarı ilçelerindeki çalışmalar tamamlanırken diğer ilçelerdeki çalışmalara ise devam ediliyor. Vatandaşların köylerde daha konforlu ve güvenli bir ulaşım imkanına kavuşması adına büyük bir özveriyle hizmetlerine devam eden Rize İl Özel İdaresi, bu projeyle köylerde can ve mal güvenliğini tehdit eden bölgeleri daha güvenli hale getirmiş olacak.


Önceki Haber 
Sonraki Haber

Yorumlar

Yorum Yapın