Karali Çay Salarha Fabrikası'ndan çevre ve üretici dostu üretim

 

Karali Çay Salarha Fabrikası'ndan çevre ve üretici dostu üretim
Türkiye’nin köklü şirketlerinden Karali Çay Sanayi A.Ş., yaş çay sezonunda bölgedeki fabrikalarında çevreye duyarlı üretim teknikleri ile istihdama ve ülke ekonomisine katkı sağlamayı sürdürüyor. Karali Çay Salarha Çay Fabrikası'nda üretici ve çalışanlar, çevre duyarlılığı ile yaş çay alım kolaylığı ve istihdama katkısından dolayı şirkete teşekkür etti, "Karali Çay bu bölgenin sigortasıdır" dedi.    

Rize, Trabzon ve Artvin'de yaş çay işleme ve paketleme ile tarım, hayvancılık ve gıda toptancılığı sektöründeki Türkiye’nin köklü şirketlerinden Karali Çay Sanayi A.Ş., çevreye duyarlı üretim teknikleri ile istihdam ve ülke ekonomisine katkı sağlamayı sürdürüyor. Karali Çay’ın Salarha Çay Fabrikasında alınan tüm tedbirlerle kaliteli kuru çay üretimi yapılıyor. Kalite, çevre hassasiyeti ve üretici memnuniyetini ön planda tutan Karali Çay, alım merkezinde üreticilerin kolayca yaş çaylarını satabilmelerine imkan tanıyor. Bölgede istihdama da önemli katkı sağlayan Karali Çay'ın ürettiği kaliteli çaylar da Türkiye pazarında büyük ilgi görüyor.  Karali Çay Salarha Çay Fabrikası'nda üretici ve çalışanlar, çevre duyarlılığı ile yaş çay alım kolaylığı ve istihdama katkısından dolayı ise şirkete teşekkür ediyor.   

'KARALİ ÇAY'DAN MEMNUNUZ'
Çay üreticisi Numan Sarı, "Karali Salarha Çay Fabrikası'nın hemen karşısında evimiz ve çay bahçemiz var. Burada çayımızı toplayarak fabrikada satabiliyoruz. Karali Çay'dan memnunuz. İşletme sahiplerine teşekkür ediyoruz" dedi.
Hüseyin Keremitçi de "Karali Çay Salarha için büyük bir nimettir. Çay alım merkezine vatandaşlar çayını getiriyor. Kolayca ve rahat rahat çayını satıyor. Hiçbir sıkıntı yaşamıyoruz" diye konuştu.

'KARALİ ÇAY BU BÖLGENİN SİGORTASIDIR'
Yılların çay üreticisi Mehmet Satır ise "Kuruluşundan itibaren çayımı Karali Çay'a satıyorum. Karali Çay'dan biz zaten çok memnunuz. Karali Çay bu bölgenin sigortasıdır. Bende ilk üreticilerindenim. Yıllardır bize çok büyük destek oluyorlar. Çayımızı alıyorlar, paramızı ödüyorlar, istihdama da katkı sağlıyorlar. Allah bin kere razı olsun" ifadelerini kullandı.

8 yaşında Karali Çay'la tanıştığını anlatan Efe Taha Civelek, "8 yaşında ailemle birlikte bu fabrikaya çay getirmiştik. Şimdi 18 yaşındayım. Yine çayımızı buraya veriyoruz. Hem de imalathanesinde çalışmaya başladım. Hem çay üreticisi olarak hem de çalışan olarak çok memnunum" dedi.

Karali Çay Güvenlik görevlisi Muhammet Kork ise "Bölgemize katkılarından dolayı Mevlana Karali beye teşekkür ediyorum. Özel sektör olarak çalışılabilecek bir fabrika. Allah razı olsun. işlerimiz çok iyi" ifadelerini kullandı.
Fabrika çalışanı Ziya Reis de "Karali Çay fabrikasında çalışmaktan mutluyum" diye konuştu.

 

 

 

 

 


Önceki Haber 
Sonraki Haber

Yorumlar

Yorum Yapın