RİZELİ İŞ ADAMINDAN GENELKURMAY BAŞKANI'NA ANLAMLI MESAJ

RİZELİ İŞ ADAMINDAN GENELKURMAY BAŞKANI'NA ANLAMLI MESAJ

 


Yılmazlar Holding Yönetim Kurulu Eş Başkanı ve siyasetçi MYP Lideri Ahmet Reyiz Yılmaz’ın ağabeyi iş adamı Adnan Yılmaz, Genelkurmay Başkanı’na seslenerek, “Sayın paşam, beni de askere alın” dedi.
Bünyesinde 5 binden kişiden fazla insana istihdam sağlayan Yılmazlar Holding Yönetim Kurulu Eş Başkanı ve MYP Lideri Ahmet Reyiz Yılmaz’ın ağabeyi Rizeli iş adamı Adnan Yılmaz, teröre lanet okudu. Dağlıca saldırısına isyan eden iş adamı Adnan Yılmaz, “Bir insanın ülkesi uğruna ölmesinden daha üstün ne olabilir. Hangi para, hangi makam, hangi kariyer size böyle bir şeref verebilir” dedi.
Askerliğini komando olarak 30 yıl önce Doğu’da yaptığını kaydeden Yılmaz, “Şimdi 50 yaşındayım. Malımla, canımla mücadeleye hazırım. Sayın Genelkurmay Başkanıma çağrıda bulunuyorum. Bu vatan bizim. Bu evlatlar yere düşen her fidan doğusundan batısına bizim. Alın beni askere ben onların yerine şehit olmaya hazırım. Ne zenginliğim ne kariyerimin hiçbir değeri yok. Gerekirse zenginliğe sahip iş ve kurulu düzenleri olanların da bu mücadelede topyekun hareket edeceğini düşmana göstermek için bir kere daha asker olmaya hazırım” diye konuştu.


Önceki Haber 
Sonraki Haber

Yorumlar

  1. 0 0
    {usertitle}

    Abdullah

     9 Eylül 2015 06:26
         

    Tebrikler..Vatan söz konusu olunca gerisi teferruat olmalı...

Yorum Yapın