HASAN AYDIN, SON YOLCULUĞUNA UĞURLANDI

ZİRAAT BANKASI GENEL MÜDÜRÜ HÜSEYİN AYDIN'IN KARDEŞİ HASAN AYDIN, SON YOLCULUĞUNA UĞURLANDI

 

 

 

Artvin’in Borçka ilçesinde dün silahlı saldırı sonucu öldürülen Ziraat Bankası Genel Müdürü Hüseyin Aydın’ın kardeşi Hasan Aydın, son yolculuğuna uğurlandı.
Borçka ilçesinde Merkez Camii’nde ikindi namazına müteakip kılınan cenaze namazına; Artvin Valisi Kemal Cirit, Artvin Belediye Başkanı Mehmet Kocatepe, Borçka Belediye Başkanı Aslan Atan, Ziraat Bankası Genel Müdürü Hüseyin Aydın, mesai arkadaşları ve sevenleri katıldı.


"Kardeşim olduğu için söylemiyorum. Borçka'nın bir kaybı olduğunu kabul ediyoruz. En çok kendisine, eşine ve çocuklarına faydası olamamıştır. Ama topluma faydalı olmuş bir kardeşimizdi. Ben ona şahadet ediyorum. Güzel bir insandı. Ölüm haktır. Biz buna inanan insanlarız. Vadesi gelmiştir. Tevekkülümüz tamdır. Allah rahmet eylesin."

Cenaze namazının ardından kardeşinin tabutunun araca taşınmasına eşlik eden Hüseyin Aydın yeğenlerini de teselli etti. Hasan Aydın'ın cenazesi Yeniyol Mahallesi'ndeki aile kabristanlığında toprağa verildi.

ŞÜPHELİ KENDİNİ DE YARALAMIŞ

Olay Küçükköy Mahallesi'nde, Hasan Aydın'ın marangoz atölyesinde dün saat 13.00 sıralarında meydana geldi. Hasan Aydın ile İlimdar Atabey arasında başlayan tartışma giderek büyüdü. Belinden tabancasını çıkartan İlimdar Atabey, Hasan Aydın'a kurşun yağdırdı. Vücuduna 5 kurşun isabet eden 3 çocuk babası Hasan Aydın, ağır yaralı olarak kaldırıldığı Borçka Devlet Hastanesi'ndeki ilk müdahalenin ardından sevk edildiği Artvin Devlet Hastanesi'nde öldü.

Olay sırasında kendini de sol elinden vuran İlimdar Atabey, Borçka Devlet Hastanesi'nde yapılan tedavisinin ardından gözaltına alındı.

'AK PARTİ'YE ZARAR VERİYORDU, GEREĞİNİ YAPTIM'

2011 yılında AK Parti Borçka İlçe Başkan adayı olan ancak seçimi kaybeden İlimdar Atabey, 30 Mart 2014'deki yerel seçimlerde AK Parti'den Borçka Belediye Başkan aday adayı olan Hasan Aydın'la parti içi sorunlar yaşamış, adaylığına yönelik eleştirilerde bulunmuştu. Bir süre önce AK Parti'den ihraç edilen Atabey' in polisteki sorgusunda, "Hasan Aydın AK Parti'ye zarar veriyordu, gereğini yaptım" dediği öne sürüldü. İlimdar Atabey, polisteki sorgusundan sonra sevk edildiği Borçka Adliyesi'nde mahkemece tutuklanarak Artvin Cezaevi'ne konuldu.

SON PAYLAŞIMI DİKKAT ÇEKTİ

İlimdar Atabey'in sosyal medya hesabındaki son paylaşımında 27 Ocak tarihinde 15 bin lira ödemesi olduğunu belirtip idare edilmesini isteyerek, "Adama mermi gösterdim parayı önüme döktü, silah çekseydim herhalde Artvin'i teslim ederdi" ifadelerine yer vermesi dikkat çekti.


Önceki Haber 
Sonraki Haber

Yorumlar

  1. 0 0
    {usertitle}

    vatandaş

     28 Ocak 2016 20:07
         

    Torpilci banka müdürü bu sefer torpil yapamadı rahmetlinin mekanı cennet olsun 

Yorum Yapın