Rize Emniyetinden Nokta Atışları !

Rize Emniyetinden Nokta Atışları !

 

 


Rize İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü ekiplerinden nokta atışı…

Çeşitli suçlardan yakalamaları bulunan 2 zanlı ile “Kasten Yaralamak” suçundan yakalanan bir kişi ve umuma açık istirahat ve eğlence yerlerinde yapılan uygulamalarda çeşitli suçlardan arandığı tespit edilen 3 kişi yakalandı.

Rize İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü ekiplerinin vatandaşların güvenli ve huzurlu bir ortamda yaşamasını sağlamak, can ve mal güvenliğini en üst düzeyde tesis edebilmek amacı ile yürüttüğü çalışmalarda emniyet güçleri adeta nokta atışı yaptı. Yapılan çalışmalarda çeşitli suçlardan aranan 6 kişi yakalanırken, 2 adet ruhsatsız tabanca ile şarjör ve 8 adet mermi ele geçirildi.

Edinilen bilgiye göre, aranan şahıslara yönelik yapılan uygulamalarda Trabzon Asliye Ceza İlamat Masasının “Ruhsatsız Ateşli Silahlarla Mermileri Satın Alma veya Taşıma veya Bulundurma” suçundan kesilmiş (4 Yıl 2 Ay) cezası bulunan R.K isimli şahıs çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak Rize L Tipi Kapalı Ceza İnfaz Kurumu Müdürlüğüne gönderilirken; Rize 1. Asliye Ceza Mahkemesince “Kasten Yaralamak” suçundan yakalanan A.Ö isimli şahıs rak Adli Makamlara teslim edildi.

 

 

Ayrıca, 6136 SKM, Genel Güvenliği Kasten Tehlikeye Sokma, Mala Zarar Verme, Silahla Kasten Yaralama suçlarından aranması bulunan M.Y isimli şahıs Rize Dörtyol mevkiinde yakalandı. Şahsın adresinde yapılan aramada ise bir adet ruhsatsız tabanca, şarjör ve 8 adet mermi ele geçirildi. M.Y çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak Kalkandere L Tipi Ceza İnfaz Kurumu Müdürlüğüne gönderildi.

İl Emniyet Müdürlüğü yetkililerinin bir diğer operasyonunda ise il merkezinde faaliyet gösteren 6 adet Umuma Açık İstirahat ve Eğlence yerinde arama ve kimlik kontrolü yapıldı. Yapılan uygulamada toplamda 322 şahısın GBT kontrolü yapılırken, 3 şahısın aranan şahıs olduğu tespit edildi. Yakalanan 3 şahıs adli makamlara teslim edildi.

İl Emniyetinin 2 yol uygulama noktasında yaptıkları arama ve trafik kontrollerinde 56 araç kontrolü yapıldı. 6 araca Karayolları Trafik Kanunundan gerekli cezai işlem uygulanırken 1 adet ruhsatsız tabanca ele geçirildi. Şahıs hakkında adli işlem başlatıldı


Önceki Haber 
Sonraki Haber

Yorumlar

Yorum Yapın