Hakemler, Rize Yolunda Kaza Yaptılar

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF), Bölgesel Amatör Lig 3. Grup'ta bugün oynanacak Konursuspor-Karaderespor maçını yönetecek hakemlerin trafik kazası geçirdiğini duyurdu.

TFF'nin açıklamasında, Rize Derepazarı Stadı'nda yapılacak Konursuspor-Karaderespor müsabakasını yönetmek için Rize'ye gitmekte olan hakem ekibinin, dün geçirdikleri trafik kazası sonrası yaralanarak hastaneye kaldırıldığı belirtildi.

Gümüşhane yakınlarında LPG yüklü tankerle çarpışan otomobilde bulunan Sivas'tan ulusal hakem Gökmen Karataş, Kayseri'den bölgesel yardımcı hakemler Salih Ulu ve Aykut Özmazı ile bölgesel hakem Ramazan Koca'nın, tedavi altına alındıkları kaydedildi.

TFF, yaralanan hakemler için geçmiş olsun dileğinde bulundu.

 

LPG YÜKLÜ TANKER İLE OTOMOBİL ÇARPIŞTI: 4 YARALI
- HAKEMLERİ TAŞIYAN OTOMOBİL İLE TIR’IN ÇARPIŞTIĞI KAZADA 2’Sİ AĞIR 4 KİŞİ YARALANDI

 

 

Gümüşhane’de LPG yüklü tanker ile hakemleri taşıyan otomobilin çarpışması sonucu meydana gelen trafik kazasında 2’si ağır 4 kişi yaralandı.
Edinilen bilgiye göre, Rize’ye futbol maçı yönetmeye giden hakemlerden Ramazan Koca yönetimindeki 34 PG 8951 plakalı otomobil, Erzincan istikametinden Pirahmet kavşağına kontrolsüz çıkınca Gümüşhane-Bayburt istikametine giden Salih Erden yönetimindeki 25 LP 444 plakalı LPG yüklü TIR’la çarpıştı.

 

 


Kazada yaralanan otomobil sürücüsü Koca ile araçta bulunan Kayseri ve Sivas bölgesi hakemlerinden Salih Uslu, Aykut Özmazı, Gökmen Karataş kaldırıldıkları Gümüşhane Devlet Hastanesinde tedavi altına alındı. Araçta sıkışan bazı yaralıların İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü ekipleri tarafından kurtarıldığı kazada yaralılardan sürücü Koca ile Salih Ulu’nun durumunun ağır olduğu öğrenildi.


Önceki Haber 
Sonraki Haber

Yorumlar

Yorum Yapın