Müteahhit bırakıp kaçtı ! Gidecek yerleri yok!

 

 

Rize Merkez Müftü Mahallesi Dağdibi yolu üzerinde bulunan 6 katlı 32 daireli bina heyelan tehlikesi nedeniyle boşaltılıyor.

    Müftü Mahallesi Dağdibi yolu üzerinde bulunan ve her hangi bir imar izni ve oturma izni bulunmayan müteahhit Y.N tarafından yapılan ve satışı yapılan bina tamamlanmadan Müteahhit tarafından inşaat tamamlanmadan bırakılmıştı.

     Binada oturan Mevlut Ayhan müteahhittin bırakıp kaçtığını ve herhangi bir ruhsatları bulunmadığını belirterek “ Binanın arkasında kaymalar olmakta, daha öncede yine heyelan oldu, korku içinde binada yaşıyoruz, gidecek yerimiz yok. Afat ekipleri bizleri 15 günlüğüne öğretmenler evinde ağırlayacaklarını söylediler bu sürede ev bulmamız istendi. Binanın kayma tehlikesine karşı boşaltılması istendi. Şu an 20 aile binada oturuyor ve gidecek yerimiz yok” dedi.

 

 

     32 dairesi bulunan binada yapılan incelemede her an binanın arka kısmından kaymalar olabileceği bu nedenle boşaltılması gerektiği belirtildi. Belediye Zabıta ekipleri binanın en kısa sürede boşaltılması için daire sahiplerine uyarılarda bulundu.


Önceki Haber 
Sonraki Haber

Yorumlar

  1. 0 0
    {usertitle}

    Ad nan

     9 Temmuz 2016 23:53
         

    Rizeli ye daire olsunda ne olursa olsun.çürük,çarık,heyelan riskli  vs. Ne olursa olsun.izinsiz binadan niye daire alıyor sunuz! Parayı verirken binanın etrafına hiç bakmadınız mi1

Yorum Yapın