ŞEHİR MERKEZİNE YAKIN BARINAKLAR YIKILIYOR‏

Rize Belediyesi Zabıta ve Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından şehir merkezinde inşa edilen izinsiz hayvan barınaklarına yönelik operasyon düzenlendi.

 

 

 Rize’de şehir merkezinde izinsiz olarak vatandaşlar tarafından yapılan ve sivrisineklerin çoğalmasında önemli ölçüde rolü olan hayvan barınakları Rize Belediyesi tarafından ortadan kaldırılıyor.

Vatandaşlarında şikâyeti üzerine tespit edilen 14 hayvan barınağı Rize Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü tarafından yıkıldı. Şehir merkezi çevresinde izinsiz olarak yapılan ve büyük baş hayvanların yetiştirildiği ahırların tespit edilmesi ile ahır sahiplerinin uyarılmalarının ardından yıkım gerçekleşti.

 

 

     Zabıta Müdürlüğünce 15 gün önceden kendilerine tebligat yapıldığı ancak barınak sahiplerinin bu uyarıları dikkate almaması üzerine yıkım yapıldığı belirtildi. Hayvan sahipleri ise Belediyenin kendilerine modern bir hayvan bakım yeri yapmasını istedikleri belirtildi.

     Hayvan barınaklarının Atmeydanı ve Gülbahar mahallesinde bulunduğu tespit edilecek yerlerin yıkımının yapılacağı belirtildi.

 

 


Önceki Haber 
Sonraki Haber

Yorumlar

  1. 0 0
    {usertitle}

    Metehan

     19 Ağustos 2016 09:54
         

    barınakları yıkın. vatandaş oradan milyonları götürüyordur. Adamlar yolun yarısını alır ses çıkaran yok. dükkanına bakarsın içerde mal yok bütün mallar yola dizilir ona ses yok. bakarsın 1 günde trilyonluk alana dükkan kurarlar kimse ses çıkarmaz ama gel görkü sadece süt ve yağ için uğraşanların ekmek tekneleri hemen yıkılır. Adalet be adalet el insaf az da olsa adalet.

Yorum Yapın