YAKUP ÖZKAN HOCANIN ACI GÜNÜ

35 YAŞINDA... YAKUP ÖZKAN HOCANIN ACI GÜNÜ

 

 

Rize Lisesi eski tarih öğretmenlerinden merhum Reşat Özkan ile Tekel'den emekli Hikmet Özkan'ın (merhum Rüştü Mani'nın kızı) oğlu Oğuzhan Özkan önceki akşam üzeri Kartal'da cani bir sürücünün neden olduğu kazada arkadaşının motorsikletinde genç yaşta yaşamını yıtırmıştı.

Maltepe Merkez Camiinde Rize ve Türkiye’nin muhtelif illerinden gelen akraba ve dostlarının katıldığı  cenaze namazından sonra Kurtköy Şeyhli Mezarlığında defnedilen 35 yaşındaki Oğuzhan Özkan, tanınmış tarihçı, Rize Lisemiz müdürlerinden Yakup Özkan ile kardeşleri Hatice, Selim, Mahir, Mustafa ve Bahtıyar'ın da yeğeni olup iki yıl önce yaşamını Arzu Beken ile birleştirmişti.

Ulusal medya da yer alan habere göre kaza, Kartal TEM Otoyolu bağlantı yolu, Sancaktepe istikametinde Yakacık mevkiinde meydana geldi. İddiaya göre, seyir halinde olan İskender Uzunöner yönetimindeki 34 EGM 69 plakalı lüks otomobil ile Burç Yıldız yönetimindeki 34 TG 3888 plakalı motosiklet çarpıştı.

Görgü tanıklarının ifadesine göre 34 EGM 69 plakalı otomobil, henüz belirlenemeyen bir nedenle kontrolden çıkarak önce orta refüjdeki beton bariyerlere, ardından yolun sağ şeridinde bulunan demir bariyerlere çarptı. Bu sırada aynı yönde seyir halinde olan motosiklette, kazaya karışan araçtan kaçmak isterken orta refüje çarpıp yolu ayıran beton bariyerlerin arasına düştü. Kazada motosiklet sürücüsü yaralanırken, sürücünün arkasında oturan Oğuzhan Özkan olay yerinde hayatını kaybetti. Sürücülerin ihbarı üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri geldikten sonra gece 22:30 civarında Oğuzhan’ın vefatı ailesine haber verilebilmişti.

Ölümü bir gün her canlı tadacak ama henüz ömrün baharında olması çok acı. İslampaşalı kardeşimiz Oğuzhan Özkan’a Allahtan rahmet, Özkan ve Mani ailesine, sevenlerine, akrabalarına, komşularına sabır ve başsağlığı diliyoruz.


Önceki Haber 
Sonraki Haber

Yorumlar

  1. 0 0
    {usertitle}

    SERHAT

     23 Ağustos 2016 12:23
         

    Allah rahmet eylesin. ailesinin başı sağolsun, sabırlar dilerim. mekanı cennet olsun.

Yorum Yapın