Emniyet Müdürü 53 Taraftar İçin Ne Dedi ?

 

 

Başkan Kalkavan Davacı Olmadı!

Kayserispor maçında Başkan Metin Kalkavan’ın şahsına yönelik küfürlü tezahürat eden ve stat koltuklarına zarar veren 53 taraftar için Rize Emniyet Müdürlüğü kimlik tespiti yaparak yasal işlem başlatmıştı.

Bu konu hakkında açıklamalarda bulunan Rize Emniyet Müdürü Sadettin Aksoy, Çaykur Rizespor Başkanı ve yönetim kurlunun kesinlikle şikâyetçi olmadığını belirti.

Sadettin Aksoy Sözlerine Şöyle Devam Etti;

“ İkaza rağmen, defalarca sus demeye rağmen küfüre devam ediliyorsa işlem yapılır. Daha öncede yapıldı, bundan sonrada yapılacak. Burada dikkat çeken unsur 53 kişinin aynı anda birden olması. Hem stat kameraları çalışıyor hemde polis kamerası çalışıyor. Bu görüntülerden kimlik tespiti yapıldı. Bu kişiler spor savcısının karşısına çıktıktan sonrası cezası belli olacak. Çoğunlukla da bu olayda uygulanan ceza bir yıl spor müsabakalarından men cezasıdır. Aslında Rize birçok ili göre örnek bir şehir. Ama bu olay ayyuka çıktı. Spor seyri güzel bir şey. Herkes kazanmak ister ama kaybedildi diye, yeri göğü yıkmanın koltukları kırmanın, galiz küfür etmenin, sağa sola saldırmanın bir anlamı yok. Neticede şehir olarak biz kaybediyoruz” dedi.


Önceki Haber 
Sonraki Haber

Yorumlar

Yorum Yapın