Rizespor'un 10 Numarasına 10 Numara Karşılama

TFF 1'inci Lig ekibi Çaykur Rizespor'un 1 yıllığına kiralık olarak anlaşma sağladığı Brezilyalı futbolcu 19 yaşındaki Lincoln Henrique Oliveira dos Santos Rizespor tesislerin'de , taraftarlar tarafından meşalelerle karşılandı.

 

 
Brezilya’nın büyük takımlarından Gremio’da forma giyen orta saha oyuncusu Lincoln Henrique Oliveira dos Santos saat 23.00 sıralarında taraftarların oluşturduğu konvoy eşliğinde Çaykur Rizespor'un Mehmet Cengiz Tesislerine geldi. Taraftarların meşale yakarak, karşıladığı ve omuzlara aldığı genç oyuncu sevgi gösterileri ile karşılandı. Tezahüratlar eşliğinde tesislere giren futbolcu taraftarlarla fotoğraf çektirdi, ardından kendisini bekleyen Kulüp Başkanı Hasan Kemal Yardımcı ile tesislerin önünde tercüman eşliğinde sohbet etti.
Rize'de olmaktan çok mutlu olduğunu belirten Lincoln, "İlk defa böyle bir taraftar ilgisi yaşadım. Hayatımda unutamayacağım bir an oldu. Çok mutluyum. Başkanımız ve hocamız çok emek harcadı. Hocamız bizzat gelerek beni izledi. Ben de bu ilginin karşılığını vermek için buradayım. İnşallah sezon sonu şampiyon olacağız" dedi.

 

 
Çaykur Rizespor Kulüp Başkanı Hasan Kemal Yardımcı yaptığı açıklamada; "İyi bir futbolcu almanın mutluluğunu yaşıyoruz. Bu benim ilk transferim ve bu futbolcu 10 numara diye tabir ettiğimiz bir isim. O yüzden yönetim ve teknik heyet olarak çok mutluyuz. Henüz 19 yaşında gelecek vadeden bir isim, Rizespor takımına çok şey katacağından şüphemiz yok. Bundan sonraki süreçler'de bu ligden diğer bir üst lig olan Süperlig'e çıkıp kaldığımız yerden devem edeceğiz" ifadelerini kullandı.


Önceki Haber 
Sonraki Haber

Yorumlar

Yorum Yapın