Yönetim Gardını Erkenden Alacak!

 

 

Çaykur Rizespor yönetimi geçmiş dönemde yaptığı hatadan ders alarak bu kez gardını erkenden alma kararı aldı.

Sözleşmeleri sona erecek olan kaleci Gökhan ve Robin Yalçın ile sözleşme uzatma konusunda yakın zamanda masaya oturacak olan Çaykur Rizespor yönetiminin iki oyuncu ile beş yıllık daha sözleşme uzatma kararı alacağı öğrenildi.

Önceki sezon sözleşmeleri devam eden Eren Albayrak, Koray Altınay ve Deniz Kadah ile yeni sözleşme uzatmayan geçmiş yönetimin böylece iskelet kadronun birden boşalmasına neden olmuş, geçen sezon yaşanan küme düşme üzüntüsünde en büyük faktörlerden birine imza atmıştı.

Başkan Kemal Yardımcı’nın teknik direktör Hikmet Karaman’ın raporu sonrası başarılı file bekçisi Gökhan Akkan ve orta saha oyuncusu Robin Yalçın ile görüşerek bu futbolcuların sözleşmelerini uzatacağı seslendirildi.

Hedef 10 Bin!

Çaykur Rizespor yönetimi Altınordu deplasman maçından sonra Rize’de oynayacakları Ankaragücü maçına 10 bin taraftar hedefi koydu.

Ligde firesiz yoluna devam eden yeşil – mavili takımın haftaya Altınordu deplasman maçında da galip ayrılarak, ligin 5. Haftasında kendi taraftarı önünde oynayacağı Ankaragücü maçına dolu tribünler altında oynamak istiyor.

Çaykur Rizespor’un en son 5 sezon önce şampiyonluk turu attığı Ankaragücü maçında dolu tribünler altında maça çıkmıştı. Rizespor yönetimi süper lige taraftar ilgisi görmediği dört yıl boyunca dolu tribünler altında maç oynamamıştı. Beş yıl sonra yine Ankaragücü maçını hedef koyan yönetimin, bu hafta oynanacak Altınordu deplasman maçını kayıpsız atlatmaları halinde 17 Eylül Pazar günü oynanacak olan Ankaragücü maçında 10 bin ve daha üstü seyirci desteği altında çıkacaklarını iddia ettiği öğrenildi.

Karaman’ın Yüzü Gülüyor

İdman ve maçlarda ciddiyeti ile tanına Çaykur Rizespor teknik direktörü Hikmet Karaman’ın son yapılan transferler ve ilk üç hafta sonunda alınan üç galibiyet sonrası yüzü gülmeye başladı.

Geçen sezon kadro derinliği ve yaşanan şansız sakatlıklardan dolayı sıkıntılı bir dönem geçiren ve küme düşme üzüntüsü yaşayan deneyimli teknik adamın bu sezon yapılan başarılı transferler ve saha sonuçları ile keyfinin yerine geldiği öğrenildi.

İdmandan Eve, Evden Tesise Dönemi Geride Kaldı!

Geçtiğimiz sezon bir bir ardına alınan kötü sonuçlar sonrası tesislerden dışarı çıkmayan teknik direktör Hikmet Karaman bu sezon yaşanan güzel gelişmeler sonrası futbolcuları ile çarşıda taraftarı ile iç içe olmayı tercih ettiği, bu tablodan da en çok yeşil – mavili taraftarlar ve esnafların memnun olduğu gözlendi.

Son yapılan Lıncoln transferi ile oldukça memnun olan tecrübeli teknik adamın bundan sonra sürekli oyuncuları ile idman saati dışında taraftarlarla iç içe olacağını söyledi.

İstifa Seslerinden Selfi Kuyruğuna

Çaykur Rizespor teknik direktörü Hikmet Karaman’ı geçen sezon yeşil – mavili taraftarların her yerde “istifaya” davet etmesi sonrası bu sezon ligde alına seri galibiyetler ve yapılan yerinde transferler ardından taraftarın gönlüne taht kurdu.

Saha içinde alınan sonuçlarla saygıyı her yerde görmeye başlayan deneyimli teknik adamın etrafında uzun selfi kuyrukları olması kendisini de oldukça memnun ettiği öğrenildi.

Atmaca Top Başı Yapıyor

Çaykur Rizespor’da Milli arada verilen iki günlük bayram izni bugün bitiyor.

Yeşil -mavili ekip bu akşam Mehmet Cengiz tesislerinde yeniden bir araya gelerek hafta sonu oynayacakları Altınordu maçı hazıklıklarına başlayacak.

Teknik direktör Hikmet Karaman’ın pazartesi günü Rize’ye geleceği öğrenilirken, bu akşam yapılacak olan idmanın bireysel olacağı belirtildi.

Öte yandan yeşil – mavili takım yarın akşam Çaykur didi stadyumunda komşusu Dinamo Batum ile hazırlık maçı yapacağı öğrenildi. Teknik direktör Karaman’ın bu maçta yedek oyuncular ve yeni transfer Lıncoln'e şans vermesi bekleniliyor. Karşılaşma ücretsiz ve taraftara açık olacak.

AJANS53 ÖZEL

YASAL UYARI: BU HABER AJANS53.COM TARAFINDAN YAZILMIŞTIR. KAYNAK GÖSTERİLMEDEN KULLANILMAZ


Önceki Haber 
Sonraki Haber

Yorumlar

  1. 0 0
    {usertitle}

    birinsan

     3 Eylül 2017 12:45
         

    EY ESKI SÖZDE YAVSAKLAR HEP SEYIRCIYE PISLIK ATIYORDUNUZ  BAKIN TAKIM BÖYLE YÖNETILIR :KARAMAN  SENDE BU YAVSAKLARA ALET OLMAYACAKTIN ONLARA ALET OLDUN O YAVSAKLAR SAYESINDE  SENINDE KARIYERINE LEKELNDI  BIZIM MILLET DEMEKKI HAKKI OLANIN HAKKINI VERIYOR DEGILMI  AMA BIZI O KÖTÜ HALLERE KENDI HEVA HEVESLERI VE CIKARLARI SAYESINDE CILE CEKTIRENLERI ALLAH A HAVELE EDIYORUM::::::TEKRARLIYORUM   AT SAHIBINE GÖRE KISNAR SAHIB ESSEK OLDUMU  ELIN ITINE KÖPEGINE ADAMI REZIL EDER  ---HAYDE YENI BASKINIM ALLAH ÖMRÜNÜ  100 ETSIN  ESKI CILELI GÜNLERI UNUTTUT BIZE GÜVENIMIZ TAM

Yorum Yapın