Rizespor’un 5 Aydır Bileği Bükülmüyor!

 

 

Rizespor’un 5 Aydır Bileği Bükülmüyor!

Çaykur Rizespor resmi maçlarda en son yenilgisini süper ligde Mayıs ayı içinde oynadığı Kasımpaşa deplasman maçında almıştı.

Yeşil – mavili takım süper ligin son üç haftası içinde oynadığı G.Antepspor, Osmanlıspor ve Alanyaspor maçından galibiyetten ayrılmış, sezon sonu ise küme düşme üzüntüsünü yaşamıştı. Çaykur Rizespor bu sezon mücadelesini sürdürdüğü TFF 1.ligde ise Manisaspor, A.Demirspor, BB Erzurumspor ve son olarak Altınordu deplasman maçından da galip gelerek son 7 resmi maçını kazanmasını bildi.

Kulüp Başkanı Hasan Kemal Yardımcı, ligin ilk 10 haftası içinde mağlubiyet almadan yollarına devam etmek istediklerini belirterek;” Bir iki beraberlik olur ama mağlubiyet bizi üzer. Yolumuza sağlam adımlarla devam etmek istiyoruz, bu yüzden ligin ilk 10 haftasını kayıpsız geçmemiz gerekiyor. 10. Haftadan sonra ligin genel seyri hakkında çok daha sağlıklı değerlendirmelerde bulunabilirim” ifadesini kullandı.

Orta Sahada Büyük Rekabet

Çaykur Rizespor’un orta sahasında büyük rekabet var.

Transferde yapılan takviyelerle teknik direktör Hikmet Karaman’ın eli oldukça güçlenirken, yeşil – mavili taraftarların en çok merak ettiği ikili ise yeni transferler Lincoln ve Halil İbrahim Sönmez olduğu öğrenildi.

3 Formaya 9 Aday

Çaykur Rizespor’un orta saha oyuncuları Petrucci, Saadane, Robin, Jantscher, Lincoln, Halil İbrahim, Recep, Berat ve Mehmet arasından üç kişi formanın sahibi olacak.

Sezona sıkıntılı bir orta saha ile başlayan teknik direktör Hikmet Karaman, son yapılan iki transfer ile eli oldukça güçlenirdi.

Sakatlık problemini atlatan H. İbrahim Sönmez ve son Altınordu maçında ilk kez forma şansı bulan Brezilyalı Lincoln ligin ilerleyen haftalarında tecrübeli çalıştırıcıdan forma beklerken, şimdilik ilk 11’de forma şansı bulan Petrucci, Recep, Robin ve Saadane ilk 11’de ki yerlerini kaybetmek istemeyen oyuncular olarak göze çapıyor.

Karaman’dan Ankaragücü Uyarısı!

Hafta sonu oynayacağı Ankaragücü maçı hazırlıklarına kendi tesislerinde sürdüren yeşil – mavili takımda teknik direktör Hikmet Karaman, Altınordu maçında yapılan hataların, Ankaragücü önünde tekrarlamaları konusunda futbolcuları uyardı.

Dün Mehmet Cengiz tesislerinde taktik ağırlıklı bir çalışma yapan Çaykur Rizespor’da teknik direktör Hikmet Karaman, savunma bölgesinde görev verdiği oyuncular ile bire bir ilgilenerek, son oynanan ve rakip takımın bir kişi eksik olmasına rağmen bulduğu 3 golün kendilerine hiç yakışmadığını oyuncuları ile paylaştı.

Hafta sonu oynanacak olan Ankaragücü maçında karşılarında tecrübeli oyunculardan kurulu bir takım çıkacağını futbolcularına söyleyen Karaman, özellikle Doka ve Mehmet Umut Narin ikilisine özel önlem almayı düşünüyor.

Rakip takım kadrosu içinde yer alan İlhan Parlak, Mehmet Umut, Doka ve Süper lig tecrübesi bulunan Belaruslu oyuncu Putsıla’nın çok formda olduklarının dikkati çeken Karaman;” Sizden bu maçta tam konsantre olmanızı istiyorum. Altınordu maçında bir anlık rehavet bize az kaslın pahalıya patlıyordu. Ankaragücü son hafta evinde yara aldı, bu yarayı kapatma adına bize karşı üst düzey mücadele verecekler. Ligde yer alan tüm takımlar Rizespor’a karşı var güçleri ile mücadele veriyorlar. Hedef takım konumundan çıkmak için seri galibiyetleri almak zorundayız. Bu maçının ardından oynanacak olan iki deplasman maçı öncesi bu haftayı kayıpsız geçerek, yolumuza sağlam adımlarla devam etmek istiyoruz” dedi.

Öte yandan başkent ekibinin yeni transferi Doka ve golcü oyuncusu Mehmet Umut Nayir için deneyimli teknik adam maç içinde bu iki isme özel önlem alacağı öğrenildi.

Kombineye Hücum

Çaykur Rizespor’un TFF 1.ligde yoluna fire vermeden devam etmesi yeşil – mavili taraftarları oldukça heyecanlandırırken, kombine kartlara olan ilginin de artarak devam ettiği öğrenildi.

Ekim 15’e kadar kombine kart satışının devam edeceği Çaykur Rizespor’da şuana kadar toplam 2155 adet kombine kartın satıldığı öğrenildi.

Geçen sezon süper ligde toplam 3187 kombine kartın satıldığı öğrenilirken, bu sezon şampiyonluk yolunda bu sayıyı geçmesi bekleniliyor.

Yeşil – mavili takım bu sezon kombine kartlarda yüzde 50’ye varan indirim yaparak Maraton tribün 150 tl kale arkası 50 tl ve VİP A ve B tribün kombine fiyatı 400 tl olarak açıklanmıştı.

AJANS53.COM ÖZEL

YASAL UYARI: BU HABER AJANS53.COM TARAFINDAN YAZILMIŞTIR. KAYNAK GÖSTERİLMEDEN KULLANILMAZ


Önceki Haber 
Sonraki Haber

Yorumlar

Yorum Yapın