Defansın Anası Ağlıyor Uyarısı!

Üzülmez’in Aklı Hücumda!

 

 

Çaykur Rizespor teknik direktörü İbrahim Üzülmez’in aklı hücum bölgesinde kaldı.

Ligde son iki maçta sadece penaltıdan bir gol atabilen yeşil – mavili takımda genç teknik direktör İbrahim Üzülmez, savunma bloğundan memnun kalırken, hücum bölgesinde süper lig tecrübesine sahip kaliteli ayakların suskun kalmaları nedeniyle oldukça düşünceli olduğu gözlendi.

Hafta içi yapılan idmanlarda hücum bölgesinde görev yapan oyuncuları ile özel olarak ilgilenen Üzülmez’in Adanaspor maçı için 3. Bölgede B planını devreye sokması bekleniliyor.

Takım kaptanı Kweuke’nin sol yanına Halil İbrahim’e şans veren genç teknik adam sağ tarafına ise Süleyman Koç’un yerine bu kez Oğulcan Çağlayan’ı sahaya sürmesi bekleniliyor. Forvet arakası pozisyonunda Paraguaylı Samudio’ya görev veren yeşil – mavili takımın teknik patronu İbrahim Üzülmez’in maç içinde duruma göre başka değişikliğe de gideceği öngörülüyor.

Çaykur Rizespor teknik direktörü İbrahim Üzülmez, özellikle 3. Bölgede daha çok hareketli olmamız gerekiyor diyerek;” Elimde süper lig tecrübesine sahip futbolcular var ama kendileri bir türlü kaliteyi sahaya yansıtamadılar. Bu bölgede oynayan oyuncularım skora daha çok üretim yapmaları gerekiyor. Üretmek içinde hareketli olmak, istemek şart” dedi.

Deplasmanda Zorlanıyorlar

Yeşil – mavili takım ligin ilk dört haftasında iki içerde iki de deplasmanda maç kazanmıştılar. En son İzmir’de Altınordu takımını 3 – 4 mağlup eden Çaykur Rizespor o maçtan sonra oynadığı 3 deplasman maçından da galibiyet alamamıştı. Balıkesir Baltok ve Gaziantepspor ile berabere kalan yeşil – mavili ekip, Elazığspor’a 3 – 1 mağlup olmuştu.

Yaklaşık iki aydan beri deplasmanlarda maç kazanamayan Çaykur Rizespor, yarın akşam oynayacağı Adanaspor maçından galip gelerek yeniden seri yakalamak istiyor.

Bahane İstemiyorum!

Çaykur Rizespor’un genç teknik adamı son yapılan taktik idmanda oyuncuları uyararak “ artık bahane istemiyorum” dedi.

Ligde yeterince puan kaybı yaşadıklarını futbolcularına söyleyen Üzülmez;” Boluspor maçıyla birlikte yeni bir sayfa açtık. Artık bahanemiz kalmadı. İlk devrenin sonuna kadar tüm maçlara talibiz. Hiçbir maç oynanmadan kazanılmıyor. Adanaspor maçında kalitenizi mücadele ile birleştireceksiniz. Bu maç bizim adımıza erken finallerden biri olacak. Adana’dan mutlak puanla dönmemiz gerekiyor. Aksi taktirde Boluspor maçından alınan üç puanın bir anlamı kalmaz” dediği öğrenildi.

Defansın Anası Ağlıyor Uyarısı!

Yapılan taktik çift kale maçında oyunu sık sık durduran teknik patron Üzülmez, oyuncularından özellikle çıkarken kaptırılan topların önemine değinerek;” Koş Mlio, koş Ümit, koş Orhan, koş Mehmet.. Hücuma çıkarken kaptırılan basit top kaybı defansın anasını ağlatıyor. Her topun değerini bileceksiniz, basit top kaybı sizden istemiyorum, dönen toplar defansın anasını ağlatıyor. Orta saha ve forvet bölgesinde oynayan arkadaşlar sizden bireysel futbol istemiyorum. Unutmayın ki bireysellik sadece maç kazandırır ama takım oyunu şampiyon yapar. Bireysel oynayayım derken her kaybettiğiniz top, savunmaya tehlike yaratıyor” dediği gözlendi.

AJANS53.COM ÖZEL

YASAL UYARI: BU HABER AJANS53.COM TARAFINDAN YAZILMIŞTIR. KAYNAK GÖSTERİLMEDEN KULLANILMAZ


Önceki Haber 
Sonraki Haber

Yorumlar

  1. 0 0
    {usertitle}

    Rizeli

     5 Kasım 2017 20:21
         

    Böyle ruhsuz bi takım Yok..ömrümüzü yediniz şeref....bu defansla ancak HABABAM SINIFI olur özellikle ümit şabanı Orhan da güdük Necmiye canlandırırsa bu başarı daha artar...

Yorum Yapın