Yardımcı, İbrahim Hoca İçin Ne Dedi?

Rizespor’un En Dürüst Adamı


Çaykur Rizespor kulüp Başkanı Hasan Kemal Yardımcı teknik direktör İbrahim Üzülmez için övgü dolu sözler söyledi. Başkan Yardımcı, İbrahim hoca için Rizespor’un kulüp tarihinde bulduğu en dürüst Adam’dır diyerek;” İbrahim hocanın ne eksiği var ne fazlası var. Onlar bende mahfuzdur. Kulüp tarihinde görev alan hocalar içinde en düzgün, en doğru teknik adam. O da bizimle birlikte çıkmak istiyor” ifadesini kullandı.
Mayıs Çayı Dalında Yandı!...
Yönetime gelmeleri ile birlikte sahayı temizlediklerine dikkat çeken Yardımcı;” Biz bir şey yapmadık ki, sahayı düzelttik, saha çamurdu, biz sahayı temiz hale getirdik. Bundan önce Rizespor’a gelen kaynaklar ne oldu? Aldılar, getirdiler ve buraları süpürdüler! Şimdi neredeler? Muhasebeye talimat verdim, bizden makbuz karşılığı primler dâhil kim ne almış? Hepsi tek tek ortaya çıktı. Rizespor’un boşa harcayacak tek kuruşu olmamalı, bu kaynaklar doğru yerlerde harcanmalı. Aksi takdirde “mayıs çayı geldi yanıyor dalında, dünyanın en kıymetli çayı 2,5 yaprak çay dalında yanıyor, kimsenin haberi yok” tu…
Başkan Hasan Kemal Yardımcı, ligin bitimine son üç hafta kala renklerin belli olacağına ifade ederek sözlerini şöyle sürdürdü;
“Bu ligde her rakibe saygı duyuyoruz ve rakip ayrımı kesinlikle yapmıyoruz. Bu ligin şakası yok. Sonuçlar ortada. Kesinlikle disiplini elden bırakmayacaksınız. Bizde hepsi var, biraz şansızlık var sadece. Bugünden sonra güzel oyun elbette iyi ama güzel skor çok daha önemli bir hale geldi. Üst sırada yer alan takımlardan alınan puanların matematiği önemli. Ligde son üç maçtan evvel dereyi görmek, paçayı sıvamak istemiyorum. Ne dereyi görebilirsin, ne de paçayı sıvayabilirsin. Son üç maça kadar var gücümüzle ve birlik, beraberlik altında mücadele etmemiz gerekiyor. Ligin son üç haftasına gelene kadar renkleri bir birinden ayırmak zor.
Taraftardan Memnunuz
Başkan Yardımcı, taraftarlardan memnunuz diyerek;” Bizim niyetimiz belli ve Rizespor taraftarını daha da mutlu etmek için gece gündüz çalışıyoruz. Teknik ekip ve futbolcular işini iyi yapıyor ve daha da iyi de yapacaklarına inanıyorum. Bu yolda taraftarlarımıza büyük görev düşüyor. Hepsinden memnunum. Yeşil – mavili tüm taraftarlarımıza tek tek ayrı bir teşekkür borçluyuz. Bu şehirde her geçen gün Rizespor konuşulmaya başlandı. Bu çok önemli, taraftar bu işin bir parçası. Rize’de sif tribünler dolmaya başlamadı, gönüllerde birleşiyor. Rizespor eskiden olduğu gibi Rize’nin bir markası haline gelmeye başladı. Rize’de bir şeyler değişiyor, bu sene yapılan değişiklik bir ön kuvvettir, asıl değişiklik gelecek sezonda olacak
Çaykur Rizespor kulüp Başkanı Hasan Kemal Yardımcı, gerçek taraftarın görevi yönetimlere destek olması gerektiğine vurgu yaparak;” Son dakikada yenilen gol ile iki puan kaybettik, bunlar futbolun içinde olan doğal şeyler, asla moralimizi bozmadan yolumuza devam edeceğiz. Gerçek taraftarlar yönetime destek olması gerekiyor, şampiyonluğa gidilen yolda birlik, beraberlik ve bütünlük bu işin ana unsurlarındandır” dedi.
Bütünlük Şart
Rize’nin bütünleşmesi için el birliğiyle desteklenmesi lazım diyen Yardımcı; “Rize’nin kendine gelmesi adına kendi kendini yönetilmesi lazım. Rizeli kendi kendine bu işi nasıl daha iyi yapabilirim adına kenetlenmesi lazım. Rize bu işi daha evvel yaptı fakat yönetim becerisinde devamlılığı getiremedi ve küme düştü. Rize’de ki sıkıntı istikrarı ve beceriyi devamlı hale getirmekte. Rizeli bireyselde başarılı, dönemselde başarılı ama devamlılık noktasına sıkıntımız var. Bu işi aşmamız gerekiyor. Tenkit yapalım, fakat toparlayıcı olalım, devamlılık arz etmeliyiz. Rize’de sıkıntı bu, yoksa adam bulamazsınız. Dışardan yapılan empozelerle bir yere gelinmiyor, sonuç yine biz baş başa kalıyoruz. Bu işler Osman Karavin caddesinde aynı sohbet, aynı hikâyeleri bir birine anlatmakla olmuyor. Şimdi toparlayıcı olmak, kucaklamak zamanı. Kucaklamak ihtiyaçtan değil, keyfini çıkartmak gereğinden. Takım yola girdi, top oynuyor, pas yapıyor, hızlı hücuma kalkıyor, son oynanan Elazığspor maçında şansızlık vardı, kısmetsizlik vardı, beceriksizlik vardı. Olumlu işleri göz ardı etmeyelim” ifadesini kullandı.
Her Aldığın Puan Kardır!
Bu ligde her maçın senaryosu ayrıdır ama önemi aynıdır diyen Başkan Hasan Kemal Yardımcı, “ Bu ligde her kayıp puanın önemi olduğu kadar her aldığın puan da kardır. Tabi ki son dakika yenilen gol ile iki puan kaybettik, dolayısıyla kazanılan bir puanın sevinci az oldu. Bu bir puanın kıymetini bilelim, bir puan az sevindik, üç puan alsak çok sevinceydik. Bende üzüldüm, üç dakika daha dayanamadık. Bu maç bitti ve daha konuşmayalım. Netice bu ligde her aldığın puan kardır” dedi.
Vedat’ı Sandviç Yaptılar!
Son dört hafta içinde gol atamayan Kosovalı oyuncu Vedat Muriqi’in performansından memnun olduğuna işaret eden Başkan Hasan Kemal Yardımcı;” MKE Ankaragücü maçında dizinden aldığı darbe sonrası hafif sakatlığı vardı ama bana kalırsa rakip takımın stoperleri Vedat’ı her maçta sandviç yaptılar. Arkalı önlü Vedat’ı kıskaca alıyorlar. Ekmek arası sandviç yaptılar bu oyuncumuzu, yoksa Ben Vedat’ın oyunundan ve performansından memnunum, fakat rakipler önemini fark etti ve tedbir almaya başladılar” dedi.
AJANS53.COM ÖZEL
YASAL UYARI: BU HABER AJANS53.COM TARAFINDAN YAZILMIŞTIR. KAYNAK GÖSTERİLMEDEN KULLANILMAZ

Önceki Haber 
Sonraki Haber

Yorumlar

Yorum Yapın