Başkan'dan Kürkçü'ye Şampiyonluk Sözü

Kürkçü, Yardımcı’dan Şampiyonluk Sözü Aldı


Çaykur Rizespor kulübünün kurucu üyesi ve aynı zamanda eski kulüp Başkanlarından olan Muharrem Kürkçü, kulüp Başkanı Hasan Kemal Yardımcı’dan şampiyonluk sözü aldı.
87 yaşında ki efsane başkan Muharrem Kürkçü, kendisini ziyarete gelen Başkan Hasan Kemal Yardımcı ile karşılıklı içilen kahvelere eşliğinde önce sohbet etti, daha sonra bu işi Ümraniye’de bitirin ve Rize’ye “şampiyon” takım olarak dönün sözünü aldı.
Kulübün kurucuları arasında yer alan ve çok zor dönemlerde Rizespor kulübünde Başkanlık görevini üstlenen eski Başkanı Muharrem Kürkçü’ye şampiyonluk sözü veren Başkan Yardımcı;” Özellikle ikinci devre yakaladığımız yükseliş grafiğini bu maçta taçlandırarak bu işi bitirmek istiyoruz. Çaykur Rizespor bu şehrin markasıdır. Bu markayı yıllar önce filizlendiren ve bugünlere getiren sevgili büyüğümüz Muharrem Kürkçü’ye minnettarız. Bu sezon büyük zorluklar altında büyük emekler harcadık, Rize şehri şampiyonluk bekliyor, inşanla bu hafta sonu oynayacağımız Ümraniyespor maçından sonra Rize’ye şampiyon takım olarak dönmek istiyor ve gelecek hafta evimizde oynayacağımız Gazişehir maçında eski başkanımız Muharrem Kürkçü beyle birlikte şampiyonluğumuzu hep birlikte kutlayacağız” dedi.
AJANS53.COM ÖZEL
YASAL UYARI: BU HABER AJANS53.COM TARAFINDAN YAZILMIŞTIR. KAYNAK GÖSTERİLMEDEN KULLANILMAZ

Önceki Haber 
Sonraki Haber

Yorumlar

Yorum Yapın