Sekmen’den Rizespor’a Ziyaret

Sekmen’den Rizespor’a ziyaret


 

Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen, Erzurum'da kamp yapan Çaykur Rizespor’u ziyaret etti.

Çaykur Rizespor teknik direktörü İbrahim Üzülmez ile sohbet toplantısı gerçekleştiren Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Sekmen, geçen sezon iki komşu şehir Çaykur Rizespor ile Erzurumspor’un el el kol kola birlikte süper lige çıktıklarını belirterek yeni sezonda iki komşu takıma da başarılar dileyerek, ligin 3. Haftasında Rize’de oynanacak olan maçta Rize’ye geleceğini söyledi.

Süper Lig'de forma giyen 30 futbolcunun önceki yıllarda başkanlığını yaptığı Kartalspor’dan çıktığını belirten Sekmen, "8, 10 yaşında aldığımız futbolculardan  30 tanesi Süper Lig'de top oynadı hatta tamamı da milli takıma yükseldi. Volkan, Egemen Korkmaz ve Servet vardı. Şu an aklıma gelmiyor ama 30 tane futbolcumuz yer aldı. Bunu şu anda Türkiye'mizde Altınordu Kulübümüz gerçekleştiriyor" dedi.

Yeşil – mavili takımın teknik direktörü Üzülmez ise Erzurum şehrinin sezon öncesi kap için dünyada ideal yerler arasında yer aldığına dikkat çekerek;” Gerçekten her şey dört dörtlük. Tesis ve hava koşulları çok iyi. Haftaya gideceğimiz yurt dışı kampı olan Slovenya kampını iptal ederek burada devam edebiliriz” dedi.

Başkan Sekmen daha sonra teknik heyet ve futbolculara baklava ikram ederek, yeni sezon öncesi yeşil – mavili takıma başarılar diledi.


Önceki Haber 
Sonraki Haber

Yorumlar

Yorum Yapın