Portekiz’den Yeşil Işık Yandı!

Portekiz’den Yeşil Işık Yandı!

Çaykur Rizespor’un kanatları iki takviye ile uçuşa hazır olacak.

Yeşil – mavili takımın uzun zamandan beri Portekiz’de transfer görüşmesinde bulunduğu iki oyuncu Renato Sontos ve Ruben Riberio için mutla sona çok yakın olduğu öğrenildi.

İlk olarak Boavista takımının 26 yaşında ki kanat oyuncusu Renato Sontos’un işini bitiren yeşil – mavili takım bu oyuncu için Portekiz takımına 400 bin Avro bonservis bedeli öderken bu ücreti 4 eşit taksitle ödeyeceği belirtildi. Atmaca, bu oyuncunun gelecek yıllarda satışından ise Boavista takımına yüzde 30 kar payı vereceği öğrenildi.

Renato Sontos’un özel işleri nedeniyle gelişinin pazartesi gününe ertelediği, yeşil – mavili takım Portekizli kanat oyuncusunu İstanbul’da sağlık kontrollerinden sonra Slovenya kampına katılacağı seslendirildi.

Yenge Rize’yi Seçti

Çaykur Rizespor’un bundan önce bir çok transferinde futbolcunun eşinin Rize’yi beğenmemesi sebebiyle gerçekleşmemişti. Yeşil – mavili takımın bu kez Ruben Riberio transferde futbolcunun eşinin Rize’yi tercih etmesi nedeniyle bu transferde çok büyük adım attı.

Sportig Lisbon kulübünün bonservis konusunda Rizespor’u duvara sıkıştırdığı şu günlerde kanat ve 10 numara bölgesinde oynayan Ruben Riberio ve eşinin kulübüne resti çekerek “ben Rizespor’da forma giymek istiyorum” dediği öğrenildi.

Bir haftadan buyana Riberio’nun Portekizli menajerinin Rize’de bulunması ve Rize’nin doğal güzelliklerini bayan Riberio’ya iletmesi ardından futbolcunun eşinin Rize’ye hayran kaldığı ve tercihini Rize’den yana kullanması ile bu transferi yeşil – mavili takım “yenge” vasıtasıyla bitirmesine neden olduğu seslendirildi.

AJANS53.COM ÖZEL

YASAL UYARI: BU HABER AJANS53.COM TARAFINDAN YAZILMIŞTIR. KAYNAK GÖSTERİLMEDEN KULLANILMAZ



Önceki Haber 
Sonraki Haber

Yorumlar

Yorum Yapın