Petruccı, “Rize’yi ve Rizespor’u çok seviyorum”

Petruccı, “Rize’yi ve Rizespor’u çok seviyorum”


  

Rizespor’da iki yılda hem küme düşmenin üzüntüsünü hem de süper lige çıkmanın sevincini yaşadığını belirten Petruccı, “Rize’yi ve Rizespor’u çok seviyorum” dedi.

 

Çaykur Rizespor’un 3. Sezonuna giren İtalyan orta saha oyuncusu Davide Petrucci takım üstünde iyi bir etki bıraktığını düşündüğünü söyledi. Geçen sezon ligin ikinci yarısında bir sakatlık geçirdim. Bunu kimse ön göremezdi. Bu sakatlık yüzünden oynayamadım. Şimdi çok iyiyim ve güçlü bir şekilde geri döndüm. Hala yüzde yüz performansta değilim. Ancak önümüzdeki süre içinde fiziksel eksiklerimi giderip hazır hale geleceğimi söyleyebilirim.

 

Futbol kariyerinde Rizespor’un çok farklı bir yeri olduğunun altını çizen Petruccı, “Transfer olduğum sezon takım olarak iyi mücadele etmemize rağmen çok talihsiz bir şekilde küme düştük. Bu düşüşte bile çok şey öğrendiğimizi düşünüyorum. Çünkü bu sayede bir yıl aranın ardından hemen süper lige geri döndük”. Rizespor’ da 2 yıl içinde transfer teklifleri aldığını söyleyen İtalyan oyuncu, “Bu teklifleri kulüp red etti. Ben Rizespor’un oyuncusuyum.

 

Rizespor beni istediği sürece benim tercihim burada kalmak. Rizespor benim burada olmamı istediği sürece ben burada kalmaya devam edeceğim. Rize’yi ve Rizespor’u seviyorum. Süper lig’ de zor bir maraton bizi bekliyor. Takım olarak iyi olmak zorundayız. Ne kadar kom pak ve birbirine bağlı oyuncular haline gelirsek saha dada o kadar iyi bir duruş sergileriz. Ayrıca taraftarlarımıza şunu söylemek istiyorum. Biz ilk maçımızdan itibaren etimizden gelenin en iyisini yapacağız.

 

Hocamız İbrahim Üzülmez ve takım arkadaşlarımla beraber hedefimiz Rizespor’u hak ettiği yere getirmeye çalışacağız. Ben Rizespor’da iki yılda iki teknik direktör ile çalıştım. İkisinin de çok faklı bir stili var. Ancak ikisinin de ortak özelliği kazanma arzuları. Benim için farklı bir deneyim oldu ve hocalarımdan çok şey öğrendim. Zaten bir oyuncu için de önemli olan bu. Çalıştığı her antrenörden bir şeyler öğrenmesi. Bende hocalarım dan çok şey öğrendim” diye konuştu.

AJANS53.COM ÖZEL

YASAL UYARI: BU HABER AJANS53.COM TARAFINDAN YAZILMIŞTIR. KAYNAK GÖSTERİLMEDEN KULLANILMAZ


Önceki Haber 
Sonraki Haber

Yorumlar

Yorum Yapın