Başakşehir Maçından Yansıyan Kareler

İstanbul’dan Yansıyanlar

Çaykur Rizespor’un ligde kötü gidişe dur deme maçında Başakşehir karşısında sahadan farklı mağlup olması moralleri bozdu.

Taraftar desteğini alan yeşil – mavili takım maç boyunca sahada mücadele gücünden yoksun bir futbol ortaya koyması tribünlerde bulunan yüzlerce yeşil – mavili taraftarları hayal kırıklığına uğratırken, protokol tribünü ise adeta eski başkanların uzun bir aradan sonra bir araya geldiği ve hasbihal ettiği bir maç olarak geride kaldı.

Maç öncesi bir başka gelişme ise sahada Rizespor eski teknik direktörü Okan Buruk ile Başkan Hasan Kartal ve Başkan vekili Ali Zeki Saruhan’ın bir araya geldiği ve bir birlerine başarılar dilediği görüntü ise maçın en güzel karelerinden biriydi.

Ev sahibi takımın Başkanı Göksel Gümüşdağ’ın yurt dışında olması nedeniyle maça gelmediği öğrenilirken, Çaykur Rizespor’da eski Başkanlar Halim Mete ve Metin Kalkavan Başakşehir karşılaşmasını takip eden isimler oldu.

Maç öncesi Başkan Hasan Kartal ile uzun bir sohbet eden eski Başkan Metin Kalkavan ikilisine eski başkan Halim Mete’de eşlik ettiği gözlendi.

Başakşehir – Çaykur Rizespor karşılaşmasını TFF Başkan yardımcısı Servet Yardımcı, A Milli takımlar sorumlusu Şenol Güneş ve eski Spor Bakanı ve Rize Milletvekili Osman Aşkın Bak’ta takip etti.

A milli takım sorumlusu Şenol Güneş iki Milli kaleciler Mert Günok ve Gökhan Akkan , Başakşehir takımının milli oyuncusu İrfan Can Kahveci hakkında notlar aldığı gözlenirken, maç sonu Çaykur Rizespor başkanı Hasan Kartal ile Rize Milletvekili Osman Aşkın Bak arasında geçen hararetli konuşma ise dikkatlerden kaçmadı.

Öte yandan 5 – 0 lık mağlubiyetten sonra kulüp başkanı Kartal, takımın soyunma odasına inmediği, sadece basın sözcüsü Hasan Yavuz Bakır’ın soyunma odasına inerek teknik direktör İsmail Kartal ile kısa bir görüşme yaptığı öğrenildi.

İşte Başakşehir – Çaykur Rizespor maçından yansıyan kareler;

AJANS53.COM ÖZEL

YASAL UYARI: BU HABER AJANS53.COM TARAFINDAN YAZILMIŞTIR. KAYNAK GÖSTERİLMEDEN KULLANILMAZ

 

 

 

 

 


Önceki Haber 
Sonraki Haber

Yorumlar

Yorum Yapın