Rizespor’da Transfer Gelişmesi Var mı ?

 

Rizespor’da Transfer Gelişmesi Var mı ?

Devre arası transferinde iki oyuncuya imza attıran yeşil – mavili takımda gözler gidecek ve gelecek yeni oyunculara çevrilirken, teknik direktör İsmail Kartal pazartesi akşamı oynanacak olan Gençlerbirliği lig maçına odaklandıklarını belirterek kısa zaman diliminde transferde bir gelişme olmayacağını ancak en az 2 veya 3 oyuncu daha kadrolarına katmak istediklerini dile getirdi.

 

 

Ukraynalı İlk Röportajını Veremedi!

Bugün yapılan antrenman öncesi basın karşısına çıkan yeşil – mavili takımın yeni transferi Ukraynalı Denys Garmash kendisine özel olarak tahsis edilen Tercüman’ın azizliğine uğradı.

RTEÜ’DEN gelen ve Rusça bilen öğretim görevlisinin tam röportaj başladığı an heyecanlandığı ve kendisine sorulan soruları çeviri yapmakta zorlandığı gözlenirken, bu durum karşısında basın mensupları yeni transfer Garmash ile yapılacak olan röportajı iptal etmek zorunda kaldı.

Boldrin;” Keşke O Golü Yemeseydik!”

 

Denys Garmash röportajının tercüman engeline takılması ardından Brezilyalı 10 numara kameralar karşısına çıktı ve dün oynanan G.Saray kupa maçında alınan 1 – 1 lik skorun adil bir skor olduğunu belirterek ;” Kötü bir skor değil, bir hafta sonra İstanbul’da bu maçın rövanşı var. Keşke rakipten gol yemeseydik ama rövanş maçında turu atlayan takımın biz olacağını düşünüyorum” dedi.

Aminu Umar Salonda!

Dün oynanan G.Saray kupa maçında kadroda yer almayan Nijeryalı kanat oyuncusu Aminu Umar’un ufak bir rahatsızlığı olduğu anlaşıldı. Konu hakkında görüşlerini aldığımız teknik direktör İsmail Kartal, Umar’ın Antalya kampının son idmanında ufak bir rahatsızlık geçirdiğini ve bu yüzden kontrol amaçlı idmana çıkmadığını belirterek;” Önemli bir şeyi yok. Kendisi salonda çalışıyor. G.Saray kupa maçında risk etmedik, bugünde salonda çalışıyor, Gençlerbirliği lig maçında inşallah yetişecek” ifadesini kullandı.

Kartal;" 2 - 3 Oyuncu Alacağız!"

Transfer çalışmaları hakkında kısa bilgiler veren İsmail Kartal;” İki oyuncuyu renklerimize bağladık. Kısa zaman diliminde yeni gelecek oyuncu yok ama transferin son gününe kadar en az 2 veya 3 oyuncu daha almak istiyoruz. Mevki olarak bir hücum, bir savunma birde orta saha ile hücum arasında bir oyuncu istiyorum, belirlenen oyuncular var, görüşmeler devam ediyor” cümlesini kullandı.

Genç İsimler Milli Takım Yolcusu!

Takımda gelecek yeni oyuncular sonrası kadro içinden bazı isimlerle yolların ayrılmasının doğal olduğunun altını çizen Kartal;” Bu işi matematik işi. Gelecek ve gidecekler. Bakalım göreceğiz, hayırlısı. Ayrıca kadroda yer alan yerli ve yabancı oyunculara birçok teklif var. İki İspanyol takımı bazı isimlere transfer teklifinde bulundu. Kaleci Zafer, Oğuz Kağan ve Burak Ümit Milli takım kadrosuna çağrılacak, A Milli takım teknik direktörü Şenol Güneş ise Oğulcan Çağlayan’ı yakından takip ediyor” ifadesini kullandı.

AJANS53.COM ÖZEL

YASAL UYARI: BU HABER AJANS53.COM TARAFINDAN YAZILMIŞTIR. KAYNAK GÖSTERİLMEDEN KULLANILMAZ


Önceki Haber 
Sonraki Haber

Yorumlar

Yorum Yapın