İsmail Gitti Samet Mi Geliyor ?

Çaykur Rizespor'da İsmail Kartal ile yollar ayrıldı, gündeme gelen isim ise Samet Aybaba!

 

Çaykur Rizespor Kulübü Başkanı Hasan Kartal, Süper Lig'in 24. haftasında deplasmanda alınan 5-2'lik Trabzonspor mağlubiyeti sonrası teknik direktör İsmail Kartal'ın istifasını kendilerine ilettiğini söyledi.

Hasan Kartal, yaptığı yazılı açıklamada, "Sevgili hocamız Rize'nin çocuğu İsmail Kartal istifasını bildirdi. Hocamız ile karşılıklı anlaşarak yollarımızı ayırdık. Beraber olduğumuz süre içerisinde sorunsuz, birlik ve beraberlik içinde bir dönem geçirdik. Kendisine hizmetlerinden dolayı teşekkür ediyor, başarılar diliyorum." ifadelerine yer verdi.

İsmail Kartal yönetiminde yeşil-mavili ekip, 7 galibiyet, 3 beraberlik ve 13 mağlubiyet alırken 24 puan topladı.



İSMAİL KARTAL: KALİTELİ BİR TAKIM BIRAKIYORUM 

Çaykur Rizespor Teknik Direktörü İsmail Kartal; bugünkü maçtan sonra Kulüp Başkanı Hasan Kartal ile yaptığı görüşme neticesinde karşılıklı anlaşarak görevinden istifa ettiğini açıkladı. Göreve başladığı günden bugüne kadar Rizespor'un menfaatleri kapsamında çok çalıştığını, Rize'ye ve Rizespor'a yakışır bir takım oluşturmak için bütün koşulları denediğini belirten İsmail Kartal; alınan beklenmedik sonuçlardan sonra takımın önünü açmak adına bu kararı aldığını belirtti. Bir maçı eksik ve 24 puanlı bir takım bıraktığını ifade eden İsmail Kartal; "Rizespor taraftarlarının gönlü rahat olsun, onlara çok iyi bir takım bırakıyorum, ligin kalan bölümünde başarılı olacaklarına inanıyorum. Kaliteli oyunculardan oluşan bu takım, yaşadığı şansızlığı kıracaktır." dedi.


İsmail Kartal; "Sakatlıklar ve hakem hataları defalarca canımızı yaktı, son dakikalarda kaybettiğimiz maçları da dikkate aldığımız zaman şu an çok daha iyi bir yerde olmamız gerektiği kanısındayım."dedi.


Rize'de görev yaptığı süre içerisinde şehrimin takımını üst sıralara çıkartmak için çok çaba sarf ettiğini belirten İsmail Kartal; "Elimizden geleni yaptık ama daha iyisini yapamadığımız için tüm taraftarlardan özür dileriz. Taraftarlarımızı takımlarına sahip çıkmaya davet ediyorum." dedi.


Samet Aybaba Gündeme Gelen isim!

Öte yandan İsmail Kartal'ın ayrılması ardından bir süredir  kapalı kapılar ardından ismini gündeme getiren Samet Aybaba için Başkan ve yönetimin nasıl bir karar vereceği merak ediliyor.

Hatırlanacağı gibi tecrübeli teknik adamın bundan önce görev aldığı bazı kulüplerde kaleci antrenörlüğünü Rizespor sportif direktörü Yılmaz Bal yapıyordu..

Yılmaz Bal, geçen sezon Bursaspor'da görev yapan Samet Aybaba'nın teknik kadrosunda yer alıyordu.


Önceki Haber 
Sonraki Haber

Yorumlar

  1. 0 0
    {usertitle}

    unal hoca gelsın

     1 Mart 2020 14:03
         

    bıze ünal karaman lazım

Yorum Yapın