Sebastian Holmen’in Korkusu Yok !..

 

Çaykur Rizespor’un yeni transferi Sebastian Holmen’den özel açıklamalar.

İsveçli stoper Holmen, yeni takımına hemen alıştığını belirterek;” Rusya ve Hollanda liglerde üst düzey forvetlere karşı oynadım, Türkiye liginde de önemli forvetlerin olduğunu biliyorum ama ben yüzde yüz hazırım” mesajını verdi.

Rizespor’a Gelmekten Mutluyum

“ Kamp çok güzel geçiyor. 10 günden buyana yeni takımımla birlikteyim. Takım arkadaşlarım beni hemen aralarına aldı. Benim beklediğimden de çabuk geçti. Daha da iyiye gidecek. Bazı takımların içine girmek zor oluyor ama burada öyle olmadı, çok arkadaşça karşıladılar beni. Geldiğim ilk günden beri takım arkadaşım Selim Ay bana çok arkadaşça yaklaştı ve bu yüzden benim buraya uyum sürecimi hızlandırdı diyebilirim. Tüm arkadaşlarımla çok iyi iletişimim var ve bu yüzden ben Çaykur Rizespor’a olmaktan dolayı çok mutluyum diyebilirim” dedi.

  Ailem Rize'de Olacak!

Ailemi kesinlikle Rize’ye getireceğim. Bundan önce 3,5 yıl Moskova’da kaldılar, daha sonra 2 yıl Hollanda’da benimle birlikte oldular. Onun içindir ki ailem yanımda olacak, Rize’de olacaklar. Süper ligde kaliteli forvet oyuncuların olduğunu biliyorum. Rusya liginde de Hollanda liginde de üst düzey forvet oyuncuları vardı, fiziksel olarak ta çok güçlüydüler ve ben onlara karşı çok iyi bir şekilde mücadele vermiştim. Burada da kesinlikle yüzde yüz hazırım diyebilirim. Rusya liginde 3 numaralı formayı giyiyordum. Rizespor’da da 3 numaralı formayı giymek istiyorum. Özellikle bir uğurum yok, sadece bir numara benim için” cümlesini kullandı.

AJANS53.COM ÖZEL

YASAL UYARI: BU HABER AJANS53.COM TARAFINDAN YAZILMIŞTIR. KAYNAK GÖSTERİLMEDEN KULLANILMAZ


Önceki Haber 
Sonraki Haber

Yorumlar

Yorum Yapın