Selimoğlu ; " Hesap Numaramız Bellidir !"

ÇAYKUR RİZESPOR BASIN SÖZCÜSÜ SELİM SELİMOĞLU, ÇAY TV EKRANLARINDA YAYINLANAN " GOL OLSUN " PROGRAMINA BAĞLANARAK GÜNDEME DAİR ÖNEMLİ AÇIKLAMALARDA BULUNDU..

BERABERLİK İYİ SONUÇ, HOCAMIZI KUTLUYORUM ..

Çaykur Rizespor’un Başkan Yardımcısı ve Basın Sözcüsü Selim Selimoğlu, sezonun geride kalan ilk iki haftasını, Antalyaspor ile oynanacak olan müsabaka, transfer çalışmaları ve Oğulcan Çağlayan krizi ile ilgili çok çarpıcı değerlendirmelerde bulundu. Son oynanan Karagümrük maçında rakip takımın ciddi bir pozisyonu olmadığını belirten Selimoğlu; “Hocamızı kutluyorum. Karagümrük takımını gerçekten çok iyi analiz etti. Karagümrük takımı rakibin arkasına sarkarak hızlı gol pozisyonları bulan bir takım. Eldeki kadroyla yapılabilecek en şeyleri yapıp, takımı açık vermemek üzere kuruldu ve açıkçası başarılı da olduk. Ben takımı iyi buldum. Beşiktaş maçında şansızlık yaşadık, kanat oyuncumuz yoktu, Remy’de o maçta sakatlanmıştı. Son oynanan Karagümrük maçında alınan bir puandan menün oldum diyebilirim. Yeni transfer Boyd, Antalyaspor maçında oynayabilecek durumda” diye konuştu.

FORVETLER YOLDA, CANER NEDEN OLMASIN

Sol kanat ve forvet transferinde olumlu adımlar attıklarını ifade eden Selimoğlu, “Transfer çalışmaları devam ediyor.  Bir sol kanat oyuncusu Perşembe veya Cuma günü bitebilir. Forvet konusunda ise görüştüğümüz oyuncu var o da bitmeye yakım diyebilirim. Transferlerde isim vermek istemiyorum, temkinli olmak lazım. Transferler Avrupa’da 1 Eylül’de kapanıyor, bu durum karşısında daha farklı alternatifler ortaya çıkacaktır. Bizim mutlaka iki kanat oyuncusu bir forvet transferi olacak. Yabancı kuralı gereği birilerini göndermek gerekiyor.  Bu konu biraz daha teknik bir konu ve hocamızın takdiri. En uygun oyuncular belirlendi.  Bunun üzerine Melnjak ile karşılıklı anlaşarak sözleşmesi fesih edildi. Sol bek konusunda zorlanacağımızı düşünmüyorum. Cemali Serter var, Alberk Koç var o bölgede. Yine aynı mevki için ismi gündemde olan Caner Erkin konusunda bildiğimiz kadarıyla yurt dışında oynama isteği var. Özellikle yerli bir oyuncu olmasından dolayı 8 Eylül’e kadar zamanımız var, Caner çok kıymetli oyuncu. Neden olmasın?..”

HESAP NUMARAMIZ BELLİDİR!..

Galatasaray ile Oğlucan Çağlayan konusunda yaşanan krizin tırmanmasıyla ilgili de konuşan Selimoğlu, “Son günlerde G.Saray kulübü ile yaşanan Oğulcan Çağlayan konusunda inanın hayretle izliyorum. Biz Rizespor kulübü olarak bu oyunun bir parçası olmayız. Onlar kendileri ile çelişiyor. Oğulcan konusunda kesinleşmiş bir alacak var. Bu parayı almamak bizim elimizde olmadığı gibi, ödememek de G.Saray’ın elinde değil. Çaykur Rizespor kulübünün IBAN numarasını biliyorlardır her halde. Başkanımız Tahir Kıran’ın bu konuyla baştan beri yaklaşımı tamamen barışçıl bir şekilde, vakur bir duruş sergiledi. Bize teklif edilen oyuncular vardı. Bonservisi ile gelen oyuncuyu şu şekilde geri alabiliriz diye bir madde koydular. TFF’de ister istemez bu işin bir parçası. Gerekli açıklamaları başkanımız yapacaktır. Oğulcan konusunda alacak verecek bellidir ve hesap numaramızda bellidir.

BOLDRİN'E ÖZEL TEDAVİ

Oğulcan konusunda damarıma basıyorsunuz, konuşunca susmayacağım. Bu oyuncu bize 6-7 Milyon avro kazandırması mümkünken, Oğulcan o sezon bizi son 6 hafta kala gitmişti. Demek ki bu son 6 haftanın daha öncesi de var diye düşünüyorum.  Sakatlığı süren Boldrin çok özel tedavi ile iyileşme sürecine girdi. Sinan Gümüş şu anda gündemimiz de değil. Antalyaspor maçında yeni bir transfer yetişir mi? Biraz zor gibi gözüküyor. Transfer edilen Piri, Dabo ve Mendes isimlerinin menajerleri aynı durumu söz konusu değil. Bu işe asla müsaade etmeyiz. Antalyaspor maçında yeni transferimiz Boyd’un da takıma katılması ile biraz daha hareketleneceğimizi düşünüyorum. Defans kurgumuz da iyi. Bu maçı gerçekten kazanacağımıza inanıyorum.

STADIMIZIN BOŞ KALMASI BİZİ ÜZDÜ

Remy bu takımın en değerli oyuncularından biri. Elimizdekinin de kıymetini bilmemiz gerekiyor. Yeni transferimiz Piri sakat alınmadı, çok detaylı muayenelerden geçti bu oyuncu. Bizim sağlık ekibi inanın çok titiz. Genel olarak toparlarsak Karagümrük maçıyla birlikte toparlandık. Moralleri bozmayalım, takım iyiye gidiyor. Sabır gerekiyor.  Sosyal medyada yorum yapanların sayısı maça gelenlerden daha fazla. Stadın boş kalması beni çok üzdü. Takımımızı yalnız bırakmayalım. Bir taraftar olarak en büyük sorumluluğumuz bu, burada herkesi daha sağduyu ya ve özveriye davet ediyorum” ifadesini kullandı.

AJANS53.COM ÖZEL

YASAL UYARI: BU HABER AJANS53.COM TARAFINDAN YAZILMIŞTIR. KAYNAK GÖSTERİLMEDEN KULLANILMAZ


Önceki Haber 
Sonraki Haber

Yorumlar

Yorum Yapın