Süper lig temsilcisi Hatayspor karşısında ilk yarıyı 1 - 0 mağlup kapatan temsilcimiz maçın ikinci devresinde vites yükseltti ve attığı 3 gol ile hazırlık maçında Hatayspor'u 3 - 1 mağlup etti.
Yeşil -mavili takım kampın son hazırlık maçında 22 Temmuz cuma günü ev sahibi Erzurumspor ile karşı karşıya gelecek. Bu maçın ardından kampı sonlandıracak olan temsilcimiz ligin başlamasına kadar çalışmalarını Rize'de sürdürecek.
Atmaca bu periyod da bölge takımlarıyla muhtemel ( Giresunspor, Ofspor ve Pazarspor ) ile hazırlık karşılaşması oynayacak.
Erzurum'daki Palandöken Yüksek İrtifa Kamp Merkezi'nde oynanan hazırlık maçının 36. dakikasında Akdeniz ekibi, Selimcan Temel'in attığı golle 1-0 öne geçti ve ilk yarı bu sonuçla sona erdi.
Maçın ikinci yarısında ise, Karadeniz temsilcisi 55. dakikada Ronaldo Mendes, 70. dakikada Yannick Bolasie ve 82. dakikada Aziz Aksoy'un kaydettiği gollerle maçtan 3-1 galip ayrıldı.
Yorum Yapın