BÜLENT KORKMAZ İSTEDİ PAPA GELDİ VE KONUŞTU !..

PAPA KONUŞTU, YÜREKLERE SU SERPTİ!..

BİRÇOK KESİM TARAFINDAN TRANSFERİ KAPALI KUTU OLARAK ADLANDIRILAN YEŞİL -MAVİLİ TAKIMIN YENİ TRANSFERİ ENRİKO PAPA AJANS53.COM'A YAPTIĞI AÇIKLAMALARLA YÜREKLERE SU SERPTİ..

 

Çaykur Rizespor’un yeni transferi Enriko Papa yeni sezon öncesi ilk açıklamalarını gazetemiz ZÜMRÜT RİZE’YE yaptı.

İşte Papa’nın Arnavutluk, Yunanistan, Romanya ve Türkiye’ye uzanan futbol yaşam hikayesi ve özel açıklamaları..

“Ben Arnavut’um, Arnavutluk’tan, Yunanistan’a geçmiştik ailemle birlikte. Orada Yunan kulübü Olimpiakos takımının akademisinde uzun süre oynadım. Daha sonra 16 yaşındayken bir başka Yunan kulübü  Panionios forma giydim. Aslında kariyerim Yunan liginde devam edecekti ama annemin kanser rahatsızlığı ( rahmetli oldu ) ülkemiz Arnavutluk’a dönmek zorunda kaldık. Arnavut ligi takımlarında oynadım, daha sonra Romen takımında dört seneye yakın oynadım, takım kaptanlığı da yaptım. Bu sezon başı Çaykur Rizespor’dan bana gelen transfer teklifini değerlendirmek istedim ve buraya imza attım.

BÜLENT KORKMAZ BİZZAT BENİ İZLEDİ VE İSTEDİ!

 

Transferinde en büyük etkenin teknik direktör Bülent Korkmaz olduğuna işaret eden Papa; “İlk transfer teklifi geldiği zaman menajerim bana şunu dedi;” Hoca bizzat seni izledi ve seni istiyor” dedi. Bu beni açıkçası çok mutlu etti motivasyonumu üst seviyeye çıkardı. Hedefleri olan bir futboluyum, oynamak isteyen bir futbolcuyum.  Hoca beni bu kadar istiyorsa bende bunu seve seve kabul ettim. Çaykur Rizespor’a transferim bu şekilde oldu, dediğim gibi Bülent hocanın beni bizzat istemesi buraya imza atmamda en büyük etken oldu, benimde hedeflerim var” ifadesini kullandı.

  

Arnavut inadı ile her maçta üst düzey savaşan bir kimliğe sahip olduğuna vurgu yapan Çaykur Rizespor’un yeni transferi Enriko Papa;” takım halinde bu savaşın içinde olacağım” diyerek konuşmasını şöyle sürdürdü;

ARNAVUT İNADI İLE BU FORMA İÇİN SAVAŞACAĞIM!

“Rize’yi hem ben araştırdım hem de eşimde araştırdı. 2,5 yaşında bir çocuğumda var. Bana herkes Rize için ( küçük, sevimli bir şehir ) dedi. Bu beni mutlu etti. Ben burada işime odaklanacağım, bu takımı yeniden süper lige çıkarmak için elimden gelenin fazlasını yapacağım, bunun sözünü size verebilirim. Bana daha önce başka süper lig takımlarından teklif gelmişti. Ben daha önce dediğim gibi Bülent hocanın beni çok istemesi nedeniyle Rizespor’u seçtim. Arnavut halkı ve Türk halkı bir birine çok benziyor. Hatta kültür ve yemeklerde çok benziyor. Bu durum beni mutlu ediyor. Benim maçlarımı izleyenler görmüştür. Saha içinde çok inatçıyım, saha dışında ise sakin bir yapım var. Şunu rahatlıkla söyleyebilirim. Ben sahada en çok koşan isimim. 12 km üzerine çıkan biriyim. Oyun kurmada olsun, kademede olsun ve gol yollarında iyi biriyim. Bu savaşın içinde olacağım, bak görecek taraftarlar, nasıl Arnavut inadı ile savaşan bir PAPA izleyecekler. “cümlesini kullandı.

AJANS53.COM ÖZEL

YASAL UYARI: BU HABER AJANS53.COM TARAFINDAN YAZILMIŞTIR. KAYNAK GÖSTERİLMEDEN KULLANILAMAZ


Önceki Haber 
Sonraki Haber

Yorumlar

  1. 0 0
    {usertitle}

    saldıray

     26 Temmuz 2022 21:22
         

    BENCEDE İYİ ADAM TAM 6 NUMARA İNATÇI MÜCADELECİ KESİNLİKLE FAYDALI OLACAKTIR BİR AKŞİLİK OLMAZSA TRANSFER EDİLEN BİR KAÇ İYİ OYUNCUDAN BİRİ AMA YANINA MUTLAKA İYİ BİR 8 ALINMALI BOSNALI OLMAZ MİYA 10 OYNAYACAK 1 SANTRAFOR İLE BİR STOPER LAZIM TAKIM HEMEN HEMEN TAMAM GİBİ YALNIZ BENİM ANLAMADIĞIM OLAY ŞU TAKIMDA FORVET YOK MUTLAKA BİR SANTRAFOR ALACAKLARDIR AMA BENİM DÜŞÜNCEM 2 FORVET GEREKLİ ALINAN SANTRAFORUN ARKASINDA ADAM YOK KUBİLAY İLE DENİZE GÜVENMEYİN OLMAZ SAĞLAM FORVET GEREKLİ BU İŞİN CEZASI SAKATLIĞI VAR BU 2 ADAMA GÜVENİPTE YOLA ÇIKILIRSA BÜYÜK HATA YAPILIR DEMEM ŞIKİ BU TAKIMA EN AZ 4 OYUNCU GEREKLİ  2 FORVET 1 STOPER 1 DE 8 NUMARA

Yorum Yapın