YEŞİL-MAVİLİ TAKIM, DOMİNGUES VE COULİBALY İÇİN GİRİŞİMDE BULUNDU
RİZE’DEN
ÇİFTE ATAK
ATMACA KANAT OYUNCULARININ BİRİNİ MACAR LİGİNDE DİĞERİNİ İSE FRANSA LİGİNDE BULURKEN, BU İKİ İSME ALTERNATİF İSİM İSE İSVİÇRE LİGİNDE TOP KOŞTURUYOR..
RESMİ TEKLİFLER İLETİLDİ
Transfer çalışmalarını sürdüren Çaykur Rizespor, hareketli saatler yaşıyor. Teknik direktör İlhan Palut’un raporları doğrultusunda oyuncu arayışlarına devam eden Yeşil-Mavili takım, hücum hattına takviye yapmayı planlıyor. Teknik adam Palut da önceki gün yaptığı açıklamada hem kanat forvet hem de 10 numara bölgesinde oynayabilen oyuncu arayışı içerisinde olduklarını ifade etmişti. Atmaca, Fransa Ligue 1 ekibi Montpellier’de forma giyen 23 yaşındaki sağ kanat oyuncusu Tanguy Coulibaly için hem oyuncuya hem de kulübüne resmi teklifini iletti. Fransız oyuncu, kanat oyuncusu olmasının yanı sıra forvette de görev yapabiliyor. 1,8 milyon Euro piyasa değeri olan Coulibaly, bu sezon 12 maçta 1 gol katkısı verdi.
PAZARLIKLAR SÜRÜYOR
Çaykur Rizespor, Tanguy Coulibaly’nin yanı sıra Macaristan’ın Debrecen kulübünde forma giyen 24 yaşındaki Fransız ofansif orta saha oyuncusu Brandon Domingues’i de gündemine almış durumda. Bu sezon Debrecen forması altında 17 maçta 6 gol atıp 1 de asist üreten ve dikkatleri üzerine çeken Domingues’in 600 bin Euro piyasa değeri bulunuyor. Oyuncunun kulübü Debrecen’le temasa geçen ve yazılı olarak resmi teklifini ileten Çaykur Rizespor, oyuncuyla da görüşmelerini sürdürüyor. Brandon Domingues, ofansif orta sahanın yanı sıra kanatlarda da görev yapabiliyor. Teknik direktör İlhan Palut’un da onay verdiği iki isimden en az birini kadrosuna katmak isteyen Yeşil-Mavili kulüp, oyuncuların kulüpleriyle pazarlıklara devam ediyor.
ALTERNATİF İSVİÇRE LİGİNDEN!..
Öte yandan yeşil - mavili takım transferi düşünülen bu iki kanat oyuncusunda yaşanacak olumsuz bir durum karşısında alternatif olarak İsviçre liginde top koşturan başka bir oyuncu ile temasta olduğu öğrenildi.
ALİHAN TELATAR
Yorum Yapın