Recep Uçar ; Lig Bitmedi ve İstikrar Yakalamamız Lazım !..

Deplasmanda 3 - 0 kazanılan Kasımpaşa maçı sonrası Ç.Rizespor teknik direktörü Recep Uçar'dan önemli açıklamalar geldi.
" Biz sezon başından beri hiç üst üste iki maç kazanmamıştık. Oyuncularımı tebrik ederim, özellikle kazanma hırslarından ve taktiksel sadakat dan dolayı onları tebrik ediyorum. İstek ve Arzuları bizi mutlu etti ve bugün net bir skor ile üç puanı almasını bildik. Kasımpaşa takımı çok kaliteli milli oyuncuları devre arasında kadrosuna  katan bir takım ve son haftalarda güçlü oyunlar oynadılar. Maçın başında Halil le öne geçtik, ikinci devre Kasımpaşa daha iyi başlasa da biz net bir skor ile maçı 3 - 0 kazanmasını bildik. Çocuklarımı yürekten kutluyorum ama daha lig bitmedi ve istikrar yakalamamız lazım. Antalyaspor maçı çok önemli, inşallah sezon sonuna kadar yakalanan ivmeyi devam ettiririz ve taraftarımızı sevindiririz" dedi.
Çaykur Rizespor Teknik Direktörü Recep Uçar, amaçlarının yakaladıkları ivmeyi devam ettirip ligi en iyi noktada bitirmek istediklerini söyledi.
Süper Lig’in 24. haftasında Çaykur Rizespor, deplasmanda Kasımpaşa’yı 3-0 mağlup etti. Mücadelenin ardından basın toplantısında açıklamalarda bulunan Çaykur Rizespor Teknik Direktörü Recep Uçar, "Kasımpaşa devre arası transfer döneminde birçok milli oyuncuyu kadrosuna kattı. Oyunları da güçleniyor. Karagümrük ve Fenerbahçe maçlarında gösterdiler. Zor bir maç bekliyordu bizi. Biz de bu sene üst üste 2 maç kazanamamıştık. Amacımız üst üste kazanarak alt gruptan uzaklaşmaktı. Kasımpaşa kompakt bir takım. Bunu Fenerbahçe maçında net olarak gösterdi. Maça iyi başladık. 25. dakikada öne geçtik. Sonraki bölümde oyunu kontrol eden bizdik. Pozisyon da yakaladık. Onları değerlendirebilirsek daha farklı girebilirdik" değerlendirmesinde bulundu.
"Amacımız yakaladığımız ivmeyi devam ettirip ligi en iyi noktada bitirmek olacak"
Müsabakayı gol yemeden tamamlamanın kendileri için çok önemli olduğunu belirten Uçar, "55. dakikaya kadar zorlandık. İkinci golden sonra biraz daha rahatladık. Sonrasında onlar risk aldı. Daha hücuma yönelik değişiklikler yaptılar. 70’lerde bulduğumuz golle maç koptu. Gol yemeden maçı bitirdiğimiz için mutluyuz. Oyuncularımı kutluyorum. Taraftarlarımızı uzun süredir mutlu edemiyorduk. Burada 3. ayımızı tamamladık. Oynadığımız oyunların karşılığını alamıyorduk. Son iki haftada karşılığını aldığımız için mutluyuz. Aşağı taraftan sadece bir tık uzaklaştık. Ligde 10 maçımız var. Kupada 3-4 maçımız var. Amacımız yakaladığımız ivmeyi sezon sonuna kadar devam ettirip, ligi en iyi noktada bitirmek olacak. Emre hoca ve Kasımpaşa’ya da başarılar dilerim" ifadelerini kullandı.
Süper Lig’in 24. haftasında Kasımpaşa, konuk ettiği Çaykur Rizespor’a 3-0 mağlup oldu. Müsabakanın ardından düzenlenen basın toplantısında açıklamalarda bulunan Kasımpaşa Teknik Direktörü Emre Belözoğlu, "Aslında bu performansla alakalı çok da konuşacak bir şey olduğunu düşünmüyorum. Hafta başından beri Fenerbahçe maçındaki iyi oyun ve kazanılan son dakikadaki bir puan bizi olumlu yönde etkiler diye ümit ediyordum. Salı günü antrenmanda bu hissim yavaş yavaş kaybolmaya başlamıştı. Elimden geldiğince oyuncuları motive etmeye çalıştık. Çünkü Fenerbahçe gerçekten bizim rakibimiz değil. Çok yüksek seviyede bir takım. Oradaki beraberlik bu maça daha iyi yansır düşünüyordum ama tamamen tersi oldu. Çok büyük üzüntü içindeyim söylemem lazım oyuncu grubunun içinde de üzülenler var. Bugün geldiğimiz konumda artık bence fazlasıyla çanların çaldığı anları oynayacağız. Kendi adıma elimden geldiğince çalışmaya gayret edeceğim. Pes etmeden doğru oyunu göstermeye gayret edeceğim. 4 gün önceki oyundan sonra bugünkü oyun arasındaki farkın kabul edilir olmadığını söylemem gerekiyor. Rizespor gerçekten fazlasıyla hak etti. Belki de ligde oynamış olduğu en kolay maçı oynadı. Onlar için de çok kolay bir galibiyet oldu. Bize de bu her şeyden önce yakışmadı. Buraya gelen Kasımpaşa’ya gönül veren herkesten bir kez daha özür dilerim. Çalışmak ve pes etmeden yolumuza devam etmek zorunda hissediyorum" değerlendirmesinde bulundu.
"Kazanabileceğimiz maçlar olduğunu görüyorum ve çalışmayı bırakmayacağım"
Maçın sonunda Kasımpaşa taraftarının kendisini istifaya davet etmesiyle ilgili de konuşan Belözoğlu, "Yani bu tek başıma karar verebileceğim bir şey değil. Taraftarı anlıyorum. Bu süreçleri yaşadım. Yapmam gerekenin ne olduğunu biliyorum. Bugünün o gün olduğunu düşünmüyorum. Kazanabileceğimiz maçlar olduğunu görüyorum. Buna tutunmak istiyorum ve buna inanmak istiyorum. O yüzden de çalışmayı bırakmayacağım" ifadelerini kullandı.
"Oyuncu grubunun bunun ciddiyetine varacağını düşünüyorum"
Hafta içi oyuncu grubuyla bir görüşme gerçekleştireceğini belirten Belözoğlu, "Oyuncu grubunun bunun ciddiyetine varacağını düşünüyorum. Benim de bu anlamda tecrübelerim oldu. Oyuncu grubuna kendilerini iyi hissettirecek ortam sağlamak adına çok da güzel bir kulüp var. Zaten kulüp bana çok yardımcı oluyor. İşleri biraz daha sıkmamız gerekiyor" diye konuştu.

Önceki Haber 
Sonraki Haber

Yorumlar

Yorum Yapın