RİZESPOR'DA MAYIS TELAŞI!

ATAMACADA 31 MAYIS TELAŞI!

 

 

Önümüzde ki sezon öncesi yeşil-mavili takımda bir çok oyuncunun sözleşmesi sona eriyor.

Atmacada sözleşmesi sona eren kalecilerden Serkan Kırıntılı, Aykut Erçetin ve Nacati Yılmaz dışında Giray Kaçar, Filip Holosko, Kylı Lafferty ve Ludovic Obraniak ın sözleşmeleri sona eriyor.

Yönetim bu futbolculardan Holosko ve Lafferty ile yolları ayırmayı düşünürken, Fransız futbolcu Obraniak ile tekrar nikâh tazelemeyi düşünüyor.

Kalecilerle Tekrar Masaya Oturulacak

Ç.Rizespor’da üç kalecinin sözleşmesi mayıs ayı sonunda sona ermesinden sonra yönetimin özellikle Serkan ve Necati ile yeniden masaya oturulması bekleniliyor. Sezon öncesi bir yıllık sözleşmeye imza atan kaleci Aykut Erçetin ile yolların ayrılacağı gelen bilgiler arasında yer alıyor.

AS’ların Sözleşmesi “kapı” gibi

Yeşil-mavili takımın as oyuncuları Vıera, Oboabona, Ludovic, Ali Adnan ve Kwkeue’nin sözleşmeleri devam ederken, bu futbolculardan Nijerya’lı Oboabona ve Iraklı oyuncu Ali Adnan’a gelecek olan teklifler doğrultusunda satılmasına sıcak bakıldığı biliniyor.

Kiralıklar Geri Dönecek!

Öte yandan yeşil-mavili takımında önümüzde ki sezon için bu sezon Karşıyaka takımında kiralık olarak forma giyen Cenk, A.Demirspor’da başarılı maçlar oynayan Cumali ve Samsunspor’da top koşturan Sezer Özmen’in tekrar Rizespor’a döneceği öğrenildi.

C.Ahmet Dönmek İstiyor!

Ç.Rizespor’un şampiyonluğunda büyük katkısı olan Cenk Ahmet Alkılıç, bu sezon Erciyesspor ile bir alt lige düşmesi halinde Rize’ye dönmek isteği öğrenildi.

Yetenekli oyuncu memleketinin takımında yeniden top koşturmak istediğini yakın çevresine ilettiğini öğrenilirken, geçen sezon Erciyes takımı ile teknik direktör Hikmet Karaman ile büyük çıkış yakalamıştı.

Hikmet hocanın da C.Ahmet transferine onay verdiği gelen bilgiler arasında yer alıyor.

Ahmet İlhan ve Mehmet Akyüz Gün Sayıyor!

Ç.Rizespor teknik direktörü Hikmet Karaman’ın yeni sezon öncesi Karabükspor’dan Ahmet İlhan ve Akhisar Belediye takımından Mehmet Akyüz ile ilgilendiği ve bu iki kanat oyuncusunun yeni sezonda Ç.Rizespor forması giymek istedikleri biliniyor.

HABER: SELİM DENİZALP


Önceki Haber 
Sonraki Haber

Yorumlar

Yorum Yapın