DAKİKASI 2500 LİRA!

DAKİKASI 2500 LİRA!

 

 

 

Ç.Rizespor bu futbolcudan istediğini alamadı ama!...

Ç.Rizespor sezon başında Beşiktaş takımından kadrosuna kattığı ve beklediği verimi bir türlü alamadığı Slovak Milli oyuncu Filip Holosko, süper ligde forma giydiği dakika başına 2500 lira aldı.

 

Yeşil-mavili takımın sezon başında Beşiktaş takımından kiralık olarak renklerine kattığı Slovak golcü Holosko, ligde geride kalan 28 haftada toplam 1352 dakika süre aldı.

17 maç ilk 11’de 3 maç ise sonradan oyuna dahil olan Filip Holosko ligde sadece 2 gol atabildi.

1 Dakikası 2500 lira!

31 yaşında ki Slovak forvetin yıllık maliyeti 1.100 Euro karşılığı ( 3.300 ) lira eski parayla 3 Trilyon üç yüz bine denk geliyor. Bu paranın yarısını Beşiktaş takımı öderken, yarısını ise Ç.Rizespor ödüyor.

 

 

 

Filip Holosko’nun ligde oynadığı dakika başına aldığı ücret ise dudak uçuklattı. Holosko, yeşil-mavili forma adına süper ligde dakika başına 2.500 lira alıyor.

Tam Bir Fiyasko Çıktı, En iyi Yaptığı İş İdmanlarda Hırslı gözükmesi!

Transferin son günlerinde Ç.Rizespor’a kiralık olarak gelen Holosko, eski hocası Mehmet Özdilek’in vazgeçilmezleri arasında yer alıyordu. Maçlarda kötü oynamasına rağmen sürekli forma şansı bulan Slovak oyuncu için hocası Özdilek; “ İdman performansı üst düzeyde” diyordu. Hikmet Karaman’ın ilk maçı olan Trabzonspor deplasman karşılaşmasında oyun 1-1 iken kaleci Fatih Öztürk’le müsait pozisyonda karşı karşıya kalan Holosko, hatırlanacağı gibi o pozisyonu “bozuk para” gibi kullanarak takımını galibiyet golünden etmişti.

 

Obraniak ‘ta Holosko’ya Fayda Vermedi!

 

Filip Holosko’nun geçmiş yıllardaki en büyük özelliği; sürekli alan değiştiren, rakip savunmayı bu özelliği ile yıpratan, depar kulvarlarını iyi kullanan ve doğru zamanda, doğru yerde bitiriciliği olan oyuncu olması.

Bu doğrultuda ligin ilk devresinde onu besleyecek oyuncunun Lualua olduğu ve dönemin teknik direktörü tarafından uzun süreli kadro dışı kalmasından ötürü Lua& Holosko işbirliği gerçekleşmediği aşikar.

Ligin ikinci devresinde ise transfer edilen Obraniak’ın özellikleri aslında tamda Holosko’nun aradığı oyuncu profilinde. Obri’nin akıl dolu pasları altında Filip Holosko eski kimliğine rahatlıkla dönme imkânı vardı. Özellikle deplasman maçlarında Obraniak tarafından Holosko’nun önüne atılacak toplar yeşil-mavili takıma bir çok gol ve puan kazandırabilirdi. Gelinen noktada kafasından Rizespor’u bitiren Slovak oyuncu Obri gibi üst düzey bir 10 numara oyuncudan da yararlanamamış oldu.

Haber: Selim Denizalp


Önceki Haber 
Sonraki Haber

Yorumlar

Yorum Yapın