"Bazen Yürek Devreye Girer!"

 

 

Gaziantepspor deplasman maçında hayati üç puan ile dönen Ç.Rizespor, evinde pazartesi akşamı oynayacağı Akhisar Belediye maçı hazırlıklarına devam ediyor.

Bu sabah yapılan ve teknik direktör Hikmet Karaman’ın yönettiği çalışmaya tüm futbolcular katıldı. Antrenman öncesi Karaman, oyuncusu Deniz Kadah ile özel olarak konuşarak, son oynanan Gaziantepspor maçında kaçırdığı golde neleri yapması gereğini futbolcusuna söyledi.

Yaklaşık 1,5 saat süren çalışmada takımda morallerin oldukça yüksek olduğu gözlendi. Antrenmanın ilk bölümünde orta sahada toplanarak 3’lü grup halinde koordinasyon ve top çalışması yapan Ç.Rizespor, daha sonra yarı sahada kanat organizasyonu ve şut çalışması yaparak günü tamamladı.

Fransız Ekibi Sylvestre İçin Geldi..

Öte yandan bugün yapılan çalışmada Ç.Rizespor Fransız asıllı futbolcusu Ludovic Sylvestre’nin özel konukları Fransa’dan gelerek çekimler yaptı.

 

İdman öncesi açıklamalarda bulunan Eren Albayrak;” Bazen taktik değil, yürek devreye girmesi lazım” dedi

“Beş haftadan beri galibiyet alamıyorduk ve buda bizi ister istemez strese sokuyordu. Alt tarafta yer alan rakiplerin bize yaklaşması bizi iyice sıkıntıya düşürmüştü. Gaziantepspor maçı bizim adımıza tam bir dönüm maçı olarak görüyorduk. Takım olarak kenetlendik, tek düşüncemiz üç puandı. Konsantremizi üst düzeye tutarak Gaziantep’ten altın değerinde üç puanla döndük. Bu galibiyetle alt tarafta yer alan en yakın rakibimizle puan farkını altıya çıkardık, ama daha hiçbir şey bitmiş değil. Ligin bitimine son 270 dakika kala Gaziantepspor galibiyeti ile moralimiz yeniden yerine geldi” dedi.

Bazen Yürek Devreye Girer!

Gaziantepspor maçında galibiyet golünün asistini yapan ve o pozisyon için konuşan Eren Albayrak ;” Bu tip pozisyonları idmanlarda Hikmet hoca ile çalışıyoruz. Aslını ararsanız bu son dönemlerde stresin tavan yaptığı anlarda taktik ’ten çok yürek konuşuyor. O pozisyonda Obri bana oynadı bende elimden geldiği kadar güzel bir orta kestim ve Lafferty tam zamanında altın bir dokunuş yaparak golü kaydetti” ifadesini kullandı.

HABER: SELİM DENİZALP

 

 

 

 


Önceki Haber 
Sonraki Haber

Yorumlar

Yorum Yapın