Geçen Sezon Tiner Kokusu Bu Sezon Top!

Geçen sezon Türkiye kupasında Tekirdağspor deplasman maçında soyunma odası krizi yaşayan ve tiner kokusu nedeniyle saha içinde soyunan Ç.Rizespor, bu sezonda kupada top krizine az kalsın giriyordu.

 

Kupanın tetarikçisi PUMA marka topları maçtan 45 dakika önce kargo ile göndermesi deneyimli teknik adam Hikmet Karaman'ı haklı olarak çileden çıkardı..

 

 



- Çaykur Rizespor Teknik Direktörü Karaman: "Kupada tur atlamak güzel"
- Adliyespor Teknik Direktörü Kaya: "İlk yarı iyi oynadık ama ikinci yarının başında yediğimiz gol oyun planlarımızı bozdu"

Ziraat Türkiye Kupası 2. turunda Spor Toto 3. Lig ekibi Adliyespor'u 2-0 mağlup ederek bir üst tura yükselen Çaykur Rizespor'un teknik direktörü Hikmet Karaman, "Kupada tur atlamak güzel" dedi.

Karaman, maçın ardından düzenlediği basın toplantısında rakibin iyi mücadele ettiğini belirterek, "Süper Lig'de fazla forma şansı bulamayan oyuncularla mücadele ettik. Beklentilerimiz var. Bu oyuncuların performansını gördük. Onlar da kendilerini gördü. Kupada tur atlamak güzel. Kendi evimizde oynamanın avantajı güzel. Önümüzde bir tur daha var. İnşallah kupada iyi kura çekip iyi sonuçlar alırız" diye konuştu.

Bazı oyuncuların lige adaptasyonunun geç olabileceğini vurgulayan Karaman, "Bazı oyuncuların performansı yeterli olmuyor. Bunu zaman gösterecek. Uyum sürecindeki yabancı oyunculara yardımcı oluyoruz. Onların da karşılık vermesi gerekiyor" şeklinde konuştu.

-Maç toplarının geç gelmesi

Maçın oynanacağı topların karşılaşmadan 45 dakika önce geldiğini kaydeden Karaman, şöyle devam etti:

"Bunlar önemli şeyler. Kupa maçları değişik toplarla oynanıyor. Çok daha önceden kulübe gelir. Farklı top geldi mi oyuncular adapte olamıyor. Süper Lig'deki toplar şimdi enteresan. Bu toplar bir hafta önceden gelsin kulüplere. Kargoya yolda bir şey olsa ne olacaktı. Sadece bize değil. Adliyespor'a da gitsin. Ne olur 10 top erken gitse kulüplere. Maça bir saat kala top gelir mi? Ben de malzemeciye söylüyorum. Oyuncular topu sahada gördü."

Ligde Kasımpaşa ile zor bir maça çıkacaklarının altını çizen Karaman, performans olarak Antalyaspor karşılaşmasının çok daha üzerine çıkmak zorunda olduklarını ifade etti.

Karaman, İslam aleminin Kurban Bayramı'nı tebrik ederek, "Terörün şiddetin bütün dünyada sona ermesini diliyoruz" ifadelerini kullandı.

- Adliyespor cephesi

Adliyespor Teknik Direktörü Özgün Kaya, Süper Lig'de iyi çıkış yakalayan bir ekibe karşı oynadıklarını kaydederek, "Ligde mağlubiyeti olmayan iki takımdan biri ve çok gol atan bir ekip. Bizim rakibimiz Çaykur Rizespor değil" dedi.

Maçtan önce bir umutları olduğunu vurgulayan Kaya,  "Yüzde 1 de olsa umuttu. İlk yarı iyi oynadık ama ikinci yarının başında yediğimiz gol, oyun planlarımızı bozdu. Rakibimize başarılar diliyoruz. Biz de kendi grubumuzda üzerimize düşen görevi yapacağız. Bu maç bizim için bir ölçü değil. Mağlubiyet bizi üzmedi. Çok iyi bir rakibe karşı kaybettik" ifadelerini kullandı.


Önceki Haber 
Sonraki Haber

Yorumlar

Yorum Yapın