Rizespor Çıkışını Sürdürmek İstiyor

Çaykur Rizespor Kulübü Basın Sözcüsü Ferah:

 

 
- "Kasımpaşa maçını kazanarak çıkışımızı sürdürmek istiyoruz"

Spor Toto Süper Lig'de yarın deplasmanda Kasımpaşa ile karşılaşacak Çaykur Rizespor'da, kulüp basın sözcüsü Aykut Ferah, maçı kazanarak çıkışlarını sürdürmek istediklerini söyledi.

Ferah, yaptığı açıklamada, Antalyaspor karşısında aldıkları 5-1'lik farklı galibiyetle moral depoladıklarını belirterek, "Kasımpaşa çok güçlü bir ekip. Zor bir maç olacağını biliyoruz. Kasımpaşa maçını kazanarak çıkışımızı sürdürmek istiyoruz. Hedefimiz bu yıl üst sıralarda yer almak. Bunun için elimizden geleni yapacağız" dedi.

Kasımpaşa'nın iyi bir takım olduğunu ifade eden Ferah, sözlerini şöyle sürdürdü:

"Ligde 2 galibiyet ve 3 beraberlikle 9 puan aldık. Fenerbahçe ile birlikte ligde mağlubiyeti olmayan ikinci takımız. Hedefimiz bunu sürdürmektir. Kasımpaşa zorlu bir ekip. İyi bir savunma hattına sahip ve az gol yiyen bir takım. Biz de son haftalarda iyi sonuçlar alıyoruz. Rakiplere oranla daha iyi mücadele sergiliyoruz. Bunu Kasımpaşa maçında da sahaya yansıtarak puan ve puanlarla dönmek istiyoruz. Oyuncularımız hırslı ve istekli. İstediğimiz sonucu alacağımıza inanıyoruz."

Aykut Ferah, İstanbul'daki taraftarları da Kasımpaşa maçına beklediklerini sözlerine ekledi.

Karadeniz temsilcisinin Kasımpaşa maçına, Itandje, Robin Yalçın, Viera, Oboabona, Eren Albayrak, Koray Altınay, Makiadi, Dhurgham İsmail, Ahmet İlhan Özek, Deniz Kadah ve Kweuke muhtemel 11'iyle çıkması bekleniyor.

Kasımpaşa Recep Tayyip Erdoğan Stadı'nda saat 19.00'da başlayacak maçı hakem Deniz Çoban yönetecek.


Önceki Haber 
Sonraki Haber

Yorumlar

Yorum Yapın