BEREKET VERSİN!..

 

 

BEREKET VERSİN!..

Ç.Rizespor, Ziraat Türkiye Kupası maçlarında kasayı hafiften doldurdu!

Yeşil – Mavili takım bu sezon ilk maçta Adliyespor’u eleyerek 26 bin Dolar ayakbastı parası ile başladığı kupada yarım Milyon Dolar şimdilik gelir elde etti.

Atmaca, gruplara kalma maçında kendi sahasında Orhangazispor’u son dakikada attığı tek gol ile geçerek 50 bin dolar daha kasaya yerleştirmişti.

Grup maçlarında 4 galibiyet bir beraberlik alan Ç.Rizespor böylece toplam 200 bin dolar daha kazandı. Yeşil – mavili ekip son 16’ya kaldığı için bu kez ayak bastı parası olan 100 bin dolar daha kasaya yerleştirirken, Atamaca, dün akşam Sivas Belediyespor’u mağlup ederek Çeyrek finala katılım bedeli olan 200 bin doları cebine indirmeyi başardı. Ç.Rizespor, böylece kupada toplam 576 bin dolar yani 1.7 Milyon lira gelir elde etmiş oldu.

Kupada Kuralar Yarın Çekiliyor, Atmaca’nın rakibi Amedspor Olmayacak?

Öte yandan çeyrek final kuraları yarın çekiliyor. Yeşil – mavili takım olası dört rakibi şimdiden belli oldu.

Kupa statüsü gereği G.Saray, Beşiktaş, Fenerbahçe takımları çeyrek final öncesi bir birleri ile eşleşemeyecekler. Bu takımlara Başakşehir belediye takımı da dahil. Tabi bu akşam Başakşehir takımının 2. Lig temsilcisi Tepecikspor’u elemesi durumunda.

Atmaca, Seri Başı Değil!

Ç.Rizespor’un bu doğrultuda Çeyrek finalde ki rakibi yukarda sayılan dört takımdan biri olacak. Yeşil-mavili takımın kendisi gibi seri başı olmayan Amedspor, Konyaspor, Trabzonspor veya Akhisar Belediye, Konyaspor gibi takımlarla eşleşme şansı yok.

AJANS53 / SPOR MERKEZİ


Önceki Haber 
Sonraki Haber

Yorumlar

Yorum Yapın